Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

testte yanlış çıkma ihtimali var ama biliyosun kırmızıları görmeden pes etmek yok

geldim kızlar geçmişi okuyordum bizim net saat 2 de gidiyor yazacaklarımı yazayım bir an önce

canancım
canım benim yaaa
üzülme diyemiyorum çünkü bende çok yaşadım elde diil
her şerde bi hayır vardır ama inan buna
Rabbim uygun zamanı bilir ona göre vericektir bebeğini sana

testte yanlış çıkma ihtimali var ama biliyosun kırmızıları görmeden pes etmek yok

yapamadım güzel annem yav, olmadı

hoşgeldin kudretcim
sen kaçıncı haftada duydun kalp atışını bebeğinin

yapamadım güzel annem yav, olmadı

nolur böyle söyleme
Allahım sizlere can sağlığı versin inşallah olur zamanı gelince
birazcık zaman ver kendine
ben son 3 ay öyle yapmıştım
iyce boşvermiştim
zamanı var demekki canım

üzülme dicem ama insanın elinde değil canm inşallah rabbim en yakın zamanda bizlere de verecek bebişlerimizi:Saruboceq:

canancım hakkında hayırlısı canım,bebeğin kendiliğinden gelecek demekki sana sürpriz yapacak birgün umarım sende ogünü beklerken sabırlı davranabilirsin.allah o sabrı versin canım.

slm güzeller ne haber taze annemiz nasıl bakalım canancım hakkında hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimizden üzüntünü paylaşıyorum ama ümit kesmek yok tabiki inş önümüzdeki ay senden de duyarı canım bütün kalbimle dua ediyorum...:Saruboceq:

işlerden dolayı nete giremiyodum girdim şimdi çalışmaya dewam hala sloganımız aynı gelmesin kırmızılar gelsin bebişlerrrrrrrr
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

sağol esracım
nasıl olim yuvarlanıp gidiyom :)
esracım ya sen kaçıncı haftada duydun bebeişinin kalbini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…