Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esssraa canım kızımız geliyormuşşş hayırlı evlat olsun inşallahhhh
isim düşündünüzmüüü

aa esranınkide mi kızmış çok sevindim alalah analı babalı büyütsün inşallah

iyiyim kudretçim nasıl olayım tatil evdeyim swen nasılsın

bilgecim benim oğlan çok şanslı baksana topiğimiz prenseslerle doluyo ee artık biriniz verirsiniz kızınızı yakışıklı oğluşuma

selam şeker hamişler
nasılsınız
vedacım uklacım dua ediyonuz dimi bizedeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

rufeyda hoşgeldin canım iyiyim çok şükür dularım sizinle hep aklımdasınız

esssraa canım kızımız geliyormuşşş hayırlı evlat olsun inşallahhhh
isim düşündünüzmüüü

Evet canım ikimizin de kızı oluyo sana diğer topikte yazmıştım hayırlı olsun diye gördünmü bilmiyorum sen hande koymayı düşünüyosun heralde biz de şimdilik zeynep düşünüyoruz ama daha tam belli amin inşallah ikimizinki de hayırlı olur

aa esranınkide mi kızmış çok sevindim alalah analı babalı büyütsün inşallah

Evet canım bizim ki de kız Allah razı olsun canım cümlemizinkini analı bablı büyütsün darısı burdaki bütün arkadaşlarımıza inşallah tez zamanda:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba........kıslarrrrrrrrrr.......

selam şeker hamişler
nasılsınız
vedacım uklacım dua ediyonuz dimi bizedeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

etmezmiyim canımmm hemde her gece hepinizin adını tek tek vererek ediyorum hemde... Rabbim kabul etsin inşallahh

merhaba nurtencim iyiym sen nasılsın

canım ya dün bir anda çıkmam gerekti
hamileliğim şuan da iyi geçiyor ilk zamanları atlattım çok şükür
senin nasıl geçiyor??

gördüm canım cevap yazddım ama malum öteki topikin maşllahı var çene çene çene kızlarda... yazsanda arada kaynıyor gidiyor ben özelikle yazmadım orada göremezsin diye :)

selam kızlarrrr
tatil mi yapıyorsunuz bugünnnn

selam kızlarrrr
tatil mi yapıyorsunuz bugünnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…