Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese iyi akşamlr görüşemeyeli koca bı yıl oldu geçen seneden beri nasılsınz..
hhee yılın ilk iğrenç espirisi benden gelsin..

iyiyiz canım
kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum
kafamı kaldıraıyorum yastıktan
bi kalp atışını duysam rahatlıcam
hiç sıkıntım kalmıcak ama inşallah haftaya duyarım

balkondan çamaşırımı topladım geldiiiiiiiimmmmmm

Canım ıÇını ferah tutu hersey Çok guzel olacak :)
bende prolaktın hormonunu araŞtıryroum netten bıtkısel ÇÖzum varmı dıye bakıyorum ama bulamadım bıŞey.
Bıde ben yazmıstımya 3kat yuksekmıŞ benımkısı deıye ben yanlıŞ yere bakmıŞım normalı 26 benımkısı24 mÜŞ 2gundur uykularım kacıyorduya. EŞıme dedım akaŞm Çokyukske dımı dıye yoo dedı senınkı 24 deyınce rahatladım bı nebze de olsun:)
bakalım Şımdıde reglımı beklıyorum
reglden sonra klolmene baŞlıycam dostınex ıde 2ay kullanıcam sonrasında yıne tahlıl ıster sanırsım

balkondan çamaşırımı topladım geldiiiiiiiimmmmmm

hoşgeldın canım ama yıne gıtmısın galına oflıne görunuyosunda.
Akşama ne yemk yapcksın.nohut ıslatmıstım bende dudukluye koydum pişti sanırım onu salcalıcam yanınada plav salata ole işte

bende iyiym kadriyecim yemek deyince acıkıyorum hemen kendimi kaybediyorum bu aralar yumurta delisi oldum yedikçe yiyiyorum iştahım açıldı ya kimse durduramaz artıkın beüüüü :)))

ama ben memnunum çünkü bulantılarım olduğunda hiçbişey yiyemiyordum ne kadar zor bi bilsen yemek yiyip kilo almak ondan iyidir valla

bende iyiym kadriyecim yemek deyince acıkıyorum hemen kendimi kaybediyorum bu aralar yumurta delisi oldum yedikçe yiyiyorum iştahım açıldı ya kimse durduramaz artıkın beüüüü :)))

canım benım bebgın neye ihtıyacı varsa annenınde canı onu cekermişdıye duymustum ben. Vitamınlı şeyler yemeye özen göster.
Aman kılo alcm dıye yememezlık yapma bbegın herseyden daha önemlı boşver kıloyu.
Anne olduktan sonra eşin senı kıloluda begenecektir.

gunaydın...nasılsınız ksılar. bende kalktım ev halkından once.annem babam bendeler.kurt gıbı açım.bende doktora gıtmedım...kesenın gorunmesı ıçın ayın 8 ine kadar beklıycem..beklenen adet tarıhınden 10 gun sonra gorunebılıyormus..ama korkuyorum...inşallah keseyı gorurum..kalp atısınıda duyarım inşallah.allah herkeseın bebişlerıne saglık versın

afıyet olsun ye tabeee.. hihoyyyt

günaydın arkadaşlar,
en son perşembe günü topiğe girdiğimde çok sessizdi kimsecikler yoktu.tatilde de giremedim.hepinize iyi bir sene diliyorum ve bol bebişli bir sene tabiki.
dilekcim sen maşallah erkenden kalkıyorsun bebiş uyumak istemiyor mu :)

hoşgeldın canım ama yıne gıtmısın galına oflıne görunuyosunda.
Akşama ne yemk yapcksın.nohut ıslatmıstım bende dudukluye koydum pişti sanırım onu salcalıcam yanınada plav salata ole işte

çok çok geçmiş olsun canım
dün aniden çıkmam gerekti kusura bakma
ben zaten yemek yapmadım dün ya
görümcem börek yapmış bizide çağırdılar
kayınvaldemlerdeydik anlıcaan

dilekcim naber nasıl gidiyo
ben hiç iyi değilim ya
bugün mide bulantısından ölebilirim
yorgunluk halsizlik
bide çok özür dilerim hafif karnımı bozmuşum
ölüyom karın ağrısındannnn
ayın 8 inde gitte banada haber ver kıs
hemen hemen aynı günlerimiiz seninle bende 11 inde gidicem
doktor geçen hafta p.tesi 15 gün sonra gel demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…