E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #2.561
merhaba kadriyecim
nasılsın canım
balkondan çamaşırımı topladım geldiiiiiiiimmmmmm
selam kızlar nasılsınız bakayım
bende iyiym kadriyecim yemek deyince acıkıyorum hemen kendimi kaybediyorum bu aralar yumurta delisi oldum yedikçe yiyiyorum iştahım açıldı ya kimse durduramaz artıkın beüüüü :)))
bende iyiym kadriyecim yemek deyince acıkıyorum hemen kendimi kaybediyorum bu aralar yumurta delisi oldum yedikçe yiyiyorum iştahım açıldı ya kimse durduramaz artıkın beüüüü :)))
Canım İÇİnİ ferah tutu hersey Çok guzel olacak :)
bende prolaktın hormonunu araŞtıryroum netten bıtkısel ÇÖzum varmı dıye bakıyorum ama bulamadım bİŞey.
Bıde ben yazmıstımya 3kat yuksekmİŞ benımkısı deıye ben yanlıŞ yere bakmİŞİm normalİ 26 benımkİsİ24 mÜŞ 2gundur uykularım kacıyorduya. EŞİme dedım akaŞm Çokyukske dımı dıye yoo dedı senınkı 24 deyınce rahatladım bı nebze de olsun:)
bakalım Şİmdİde reglımı beklıyorum
reglden sonra klolmene baŞlıycam dostınex ıde 2ay kullanıcam sonrasında yıne tahlıl İster sanırsım
hoşgeldın canım ama yıne gıtmısın galına oflıne görunuyosunda.
Akşama ne yemk yapcksın.nohut ıslatmıstım bende dudukluye koydum pişti sanırım onu salcalıcam yanınada plav salata ole işte
gunaydın...nasılsınız ksılar. bende kalktım ev halkından once.annem babam bendeler.kurt gıbı açım.bende doktora gıtmedım...kesenın gorunmesı ıçın ayın 8 ine kadar beklıycem..beklenen adet tarıhınden 10 gun sonra gorunebılıyormus..ama korkuyorum...inşallah keseyı gorurum..kalp atısınıda duyarım inşallah.allah herkeseın bebişlerıne saglık versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?