Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ozaman evdeki malzemeleri bi düşün canım bakalım.tavuk çözünmez demişsin ya,ben mikrodalgada çözdürüyorum herşeyi.kimilerine göre sağlıklı değil ama çok araştırdım hemfikir olan yok,kimi zaralı diyor kimi kesinleikle yok öyle bişey diyor,yani kanıtlanan bişi yok ortada.hergün yapmıyoruz ya canım.bu pc ekranı bile daha çok radyasyon saçıyodur ona bakarsak.

sağol canım hoşgeldin bu arada

rica ederim canım... hoşbulduukk... Ben bayadır sitedeyim ama geyik bölümüne hiç girmemiştim artık buralardayım fırsat buldukça.. Menemende iyi fikir bence çayla ne güzel gider.. Ben günün her anında hem patatesli omlete hem de menemene bayılırım ama tavada gözleme de gayet güzel oluyor...

bende öznur
gruptan bahsedeyim sana,biz bebek isteyen arkidişler olarak toplandık buraya
listemizde var belki geçmişten görmüşsündür.senin var mı çocuğun ya da düşünüyormusun yeni bir tane.

cnm benimmm,kıyamam sana.. içini ferah tut bitanem sen, kontrole gittiğinde göreceksin ve duyacaksın meleğini inşallah, Allah ın izniyle..

hoşbulduk hayatımkaydirigubbakcemile5napıyosunuz nasısınız nurten hamile canan adet olmuşmafoldumbenaşılama olmuştu bu ay sanırım...başka ne var ne yok selected nerde görünmüyo

cnm hoşgeldin, malesef olmadı bu seferde esracım yaa, beceremeyos bu işi :sinifsinif:

öznur ne ediyon kıs, az kaldı gününe,hadi hayırlısı, bu ay başlangıç olmak üzere 9 ay görmezsin inşallah o kırmızıları...

öznur ne ediyon kıs, az kaldı gününe,hadi hayırlısı, bu ay başlangıç olmak üzere 9 ay görmezsin inşallah o kırmızıları...

ah canancım ahh inşallah yaaa,içimde de hiç öyle hisstmiyom ya umarım tersi çıkar.ilkinde öyle bi hissetmiştimki ve yanılmamıştım ya şimdi hissetmeyişimin gerçekten olmayacağı anlamına geldiğini düşünüyorum.

bende öznur
gruptan bahsedeyim sana,biz bebek isteyen arkidişler olarak toplandık buraya
listemizde var belki geçmişten görmüşsündür.senin var mı çocuğun ya da düşünüyormusun yeni bir tane.

memnun oldum canım. Desene bana göre bir toik burası ben daha baharda düşünüyorum denemelere geçmedik. 2 yıllık evliyim. Tek dileğim istediğim anda olması bebeğimin gerçekten çok istiyorum bu arada da buraları takip ediyorum bi sürü bilmediğim şey öğrendim aryık geyiğe de geleyim dedim. İnşallah tez zamanda Rabbim bebek nasip eder isteyen herkese...

kızlaaar benim çıkış vakti geldi.iyi akşamlar.öpüyorum hepinizi koccaman.

aslında bizim topik gebelik kısmındaydı ama 2.topik var diye bizimkini kapattılar.burasıda geyik topiğiydi sadece ama biz burda toplandık artık geyik topiği olmaktan çıktı.

slm vedacım ne haber nasılsınız oğluşun iyidir umarım canım

ıyıyz canım sen nasılsın kızımız da ıyımı ÜzmÜyo deĞılmı annıŞını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…