Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

güzellermiş canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet hayatım ya topiklereyim ama pek yazmıyorum siizde gebelik bölde göreemdim buraya bi baktım sizler vrsınız...bnde özledim valla bide hamiş olduğunu öğrendim nsl sevindim anlatamamŞenizcnm bnmmm sağlıkla kucağına alacağın günleride görürsün inş.şimdiden kuruntu yapma kafana inş.kalp atışlarınıda tekmelerinide duycaksın minnoşunopuyorumnanaktan

ben ilk hamileliğimde (çok kısa sürmüş olsa) en belirgin belirti olarak sürekli uyuyordum şimdi aklıma geliyor ama şu anki uykusuzluğum halaa 3 günlük tatil modundan çıkamamış olmam.hemen alıştım geç uyanmaya,şimdi sabah erken kalkmak yaramıyor.

ay canım da tatlı istiyor bee,kızlar ne oluyo bana psikolojik mi.adetim yaklaşınca da tatlı çeker benim canım gerçi.offf kendimi dinlemicem aman beee.

canım benim
Allah razı olsun
Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu inşallah

ay canım da tatlı istiyor bee,kızlar ne oluyo bana psikolojik mi.adetim yaklaşınca da tatlı çeker benim canım gerçi.offf kendimi dinlemicem aman beee.

bende istiyom ondaaannnnn
offff çok sıkıldım çalışmaktan
evde oturmak istiyom azda yaa

bende çok merak ediyorum
telide yokki arasam

dilekcim hoşgeldin
varmı ağrın sancın seninde kıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…