Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tişörtleri gösterim dedim de olmadı nedense yaaaaaaa

MELEKLERıNı BEKLEYENLER LıSTESı....

''RABBıM BANADA KATINDAN TERTEMıZ BıR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESıZ Kı SEN DUALARI ıŞıTENSıN"

-"ınne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
-"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır."
-"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" "O yaratandır ve yok*tan var edendir."

Jselected_79 -- 9 OCAK
J-ozi- -- 10 OCAK
Jcrocusu -- 15 OCAK
Jbumuyani -- 22 OCAK
Jpapatyanil -- 27 OCAK
Jcnnsnyrt -- 4 ŞUBAT
Jminnosum -- ?
J

J
J

Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atınız..(ÇOK VIP olduk ama, geçmişi okurken bazen gözden kaçabiliyor..)

Uğurlu Listemizin Hamileleriiii MELEKLERıMıZ GELıYORRRR
Jnur1111 -- :CüvCüv:
Jadilemir -- :CüvCüv:

CANANCIM GELıNCE YENı TARıHı SÖYLERMıSıN KUŞUM BEN 4 ŞUBAT YAPTIM AMA SEN KESıN TARıHıNı SÖYLE a.s.

benim işlerim bastırmaya başladı kıslr
sonra görüşürüz by öpüldünüzzzzz

Günaydın Kızlarrr.... ınşallah tüm isteyenlerin ve dua edenlerin duaları kabul olur. Meleklerine kavuşurlar.. Bana da baharda dua göndermeyi unutmayınn...

kızlar benimde işler yoğunlaştı öptüm sizi

kıslar kıslar bugün pek bi neşeliyim
hayırdır inşallah.havada güneşli görünüyo ondanmıdır nedir
çok da acıktım yemeğe gidiyorum.dönüşte gelin görüşelim.
:jeyyar:

Günaydın Kızlarrr.... İnşallah tüm isteyenlerin ve dua edenlerin duaları kabul olur. Meleklerine kavuşurlar.. Bana da baharda dua göndermeyi unutmayınn...

canım gel bekleme bahara kadar
başla sende çalışmalara listemize alalım seni de opuyorumnanaktan

hoşgeldin cnm yarın bnm günüm bakalım inşallah ikimizde kırmızıları 9 ay sonra görürüz senin de 10u değil mi günün

aaa evet demiştin 7 si diye şimdi hatırladım.benimde 10u ama hiç mi belirti olmaz yok işte.olursa mucize olacak.

ya kimisi diyo ya adetimi beklerken süpriz oldu diye ben de o süprizimi istiyorum

ya hem adet olacağımı düşünüyorum hem de belki olmaz diye de düşünüyorum aklımın bir köşesinde sonuçta.belirtilere göre olmayacağını düşünüyorum.hiç belirtisiz olması mümkünmü yaa.

aynen sana katılıyorum cnm bende senin gibi kendimi çok dinliyorum şöyle oldu bu sefer belirti diyorum sonra kendime hayır bu aynı zamanda da adet belirtisi olabilir diyorum sonuçta ikisinin olması durumunda da belirtileri birbirine çok yakın en iyisi beklemek ve dua etmek inşallah bu sefer gerçekten görürüz çift çizgileri artık hayırlısıyla tabi opuyorumnanaktan boshayallersmile

sen yarın olmazsan hemen test yapacakmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…