Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin de 10u ya pazartesine kadar test yapmış olurmusun ki beklermisin yoksa

MELEKLERıNı BEKLEYENLER LıSTESı....

''RABBıM BANADA KATINDAN TERTEMıZ BıR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESıZ Kı SEN DUALARI ıŞıTENSıN"

-"ınne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
-"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır."
-"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" "O yaratandır ve yok*tan var edendir."

Jselected_79 -- 9 OCAK
J-ozi- -- 10 OCAK
Jcrocusu -- 15 OCAK
Jbumuyani -- 22 OCAK
Jpapatyanil -- 27 OCAK
Jcnnsnyrt -- 4 ŞUBAT
Jminnosum -- ?
J

J
J

Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atınız..(ÇOK VIP olduk ama, geçmişi okurken bazen gözden kaçabiliyor..)

Uğurlu Listemizin Hamileleriiii MELEKLERıMıZ GELıYORRRR
Jnur1111 -- :CüvCüv:
Jadilemir -- :CüvCüv:

bilgecim malesef benim bu ayda olmadı... yeni tarih 3şubat
yarın için drdan randavu aldım.. tekrar bi gidicem bakalım... 2010 yılı içerisinde (henüz zamanı belli değil) tüp denemeye karar verdik eşimle.. yarın bi gideyim drmdan dosyalarımı falan bi toparlayım alayım.. işte son işlerimi tamamlayım bi..
bakalım kısmet artık..

bu işler stres yapmayıncada olmuyo.. kafaya o derece takmıyorumki bu ayki adet tarihimi bile unuttum.. hatta buraya bile yanlış vermişim :))) meğersem yine benimkisi randavusuna sadık kalıp gününde geldi..

meraba güler,
bende tarihlerimiz yakın diye seni merak ediyordum.olmadı demek,inşallah sen tüp bebek derken kendiliğinden gelir.banada bu ay yine olmayacak gibi geliyor inşallah yanılırım bakalım.allahtan herşeyin hayırlısı hepimiz için.

canım ya pazartesi günü burdan adet olduğumu yazarım ya da salı veya çarşamba günü test yaptığımı sanırım.

canım ya inşallah hamiş haberleri alıp verelim birbirimize :Saruboceq::Saruboceq:

gülercimmmmmmmmmmmmmmmmm merabalar kavuştuk sonunda yakaladım seni inşallah özinin dediği gibi doktora tedavi için gittiğinde bebişinin kendiliğinden geldiğini öğrenirsin bidenem :Saruboceq::Saruboceq:

ozicim sus bakiim ağzına biber sürerim bak... hıııııı
nedemek olmayacak gibi... kısmet bu işler hiç belli olmaz... dualrım seninle.. inşlh bu ay senin olur

gülercimmmmmmmmmmmmmmmmm merabalar kavuştuk sonunda yakaladım seni inşallah özinin dediği gibi doktora tedavi için gittiğinde bebişinin kendiliğinden geldiğini öğrenirsin bidenem :Saruboceq::Saruboceq:

kuşum gel bi öpem sarılammmmm
çoooookkk özledim seniiiiiiii Şeniz :1hug:

inşlh cnm ama malesef kırmızıların bugün 2. günü..

mis kokulu hemde ohhhh öslemişim wallaaa opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile :1hug:

amiiiinnn

isimcim neydi bizim slagon gelmesin kırmızılar gelsin bebişler :lepi::lepi:

ayyynen canım gelmesin kırmızılar gelsin bebişlerrrrrrrr :ecrin_bebek::ecrin_bebek:gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

ŞenizŞeniz ŞenizŞeniz ŞenizŞeniz

ozicim sus bakiim ağzına biber sürerim bak... hıııııı
nedemek olmayacak gibi... kısmet bu işler hiç belli olmaz... dualrım seninle.. inşlh bu ay senin olur

ya öyle tabiide canım ben hiçbişey hissetmediğim için öyle diyorum yani.
insan anlıyor sanki,olduğu zaman biliyorsun olduğunu ya.ben ilkinde çok emindim
oyüzden şimdi böyle düşünebiliyorum.ya da bu bana has bişey bilmiyorum.
ilkinde günüm bile geçmemişti ama ben kendimden öyle emindim ki
testi aldığımda bile gayet emin bir tavırla yaptım baktım tamam işte var dedim.
ay ne bileyim bu ayda ben yanılayım bew.mucize olsun.eğer olmazsa ben size
olduğu ay zaten günüm geçmeden bakın bu ay olacak diyeceğim bayanssulusmile

yine d bu ay çok büyük bi umutla bekliyorum tabiki
umut herzaman var.özellikle bu ay olmasını çok istedim ben çünkü.

kızlar yeni geldim ama çıkmam gerek.. bi tüp bebek merkezi araştırması yapayım bakiiim burda.. millet genelde nereye gidiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…