canım ben biraz iş yapacağım kaçıyorum,görüşürüz.
selam canım gelmesini istemediğin tarihi ver canım senide ekleyeyim listemizeee:lepi:selam selam selaaaaaammmmmmmm
senin de 10u ya pazartesine kadar test yapmış olurmusun ki beklermisin yoksa
selam canım gelmesini istemediğin tarihi ver canım senide ekleyeyim listemizeee:lepi:
bilgecim malesef benim bu ayda olmadı... yeni tarih 3şubat
yarın için drdan randavu aldım.. tekrar bi gidicem bakalım... 2010 yılı içerisinde (henüz zamanı belli değil) tüp denemeye karar verdik eşimle.. yarın bi gideyim drmdan dosyalarımı falan bi toparlayım alayım.. işte son işlerimi tamamlayım bi..
bakalım kısmet artık..
bu işler stres yapmayıncada olmuyo.. kafaya o derece takmıyorumki bu ayki adet tarihimi bile unuttum.. hatta buraya bile yanlış vermişim :))) meğersem yine benimkisi randavusuna sadık kalıp gününde geldi..
canım ya pazartesi günü burdan adet olduğumu yazarım ya da salı veya çarşamba günü test yaptığımı sanırım.
bilgecim malesef benim bu ayda olmadı... yeni tarih 3şubat
yarın için drdan randavu aldım.. tekrar bi gidicem bakalım... 2010 yılı içerisinde (henüz zamanı belli değil) tüp denemeye karar verdik eşimle.. yarın bi gideyim drmdan dosyalarımı falan bi toparlayım alayım.. işte son işlerimi tamamlayım bi..
bakalım kısmet artık..
bu işler stres yapmayıncada olmuyo.. kafaya o derece takmıyorumki bu ayki adet tarihimi bile unuttum.. hatta buraya bile yanlış vermişim :))) meğersem yine benimkisi randavusuna sadık kalıp gününde geldi..
canım ya inşallah hamiş haberleri alıp verelim birbirimize :Saruboceq::Saruboceq:
gülercimmmmmmmmmmmmmmmmm merabalar kavuştuk sonunda yakaladım seni inşallah özinin dediği gibi doktora tedavi için gittiğinde bebişinin kendiliğinden geldiğini öğrenirsin bidenem :Saruboceq::Saruboceq:
canım ya inşallah hamiş haberleri alıp verelim birbirimize :Saruboceq::Saruboceq:
amiiiinnn
isimcim neydi bizim slagon gelmesin kırmızılar gelsin bebişler :lepi::lepi:
ozicim sus bakiim ağzına biber sürerim bak... hıııııı
nedemek olmayacak gibi... kısmet bu işler hiç belli olmaz... dualrım seninle.. inşlh bu ay senin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?