Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendi yazdığının altında edıt var ona tıklayıp değişiklik yapabiliyosyun canım :)

kıslar şu komilinin oyununu oynadınız mı
ben dün akşam evde yapıştım kalkamadım başından :)

açıldı ekranda bi şişe öylece duruyooo,tıklanmıyo edilmiyo.benim pc de bişey eksik herhal.

kolay gelsin canım sana.ne kursuna gidiyosun bu arada.

ben açıköğretim maliye okuyorum 3. senem. Geçen seneden istatistik dersim kaldı ondan kursa gidiyorum hazır evdeyken napıyım yaa.. Ama evde de ders çalışılmıyor aman orayı burayı temizliyim yemek felan derken gün bitiyor artık başlamam lazım. Canım bence ancak kesesini görürsün gibime geliyor ama alttan muayenede duyulabilir belki.. Yazdıklarını okudum ne demek canım istemiyor bende öyleyim eşimin ısrarıyla meyve yerim süt zaten sevmem ancak kakaoyla felan ama cnm artık sen iki kişisin meyvene sütüne dikkat edeceksin canım ama bir beslenme programı alıp uygulaman doğru olur eğer unutuyorsan yemiyorsan. Ama bu aralar yiyemesende çok sorun değil asıl 3. aydan sonra iyi yemen gerekiyor çocuk gelişecek.. Bende öldüm yorgunluktan birde kurstan geldim kafam şişti yemek koydum yarın için eşiminde kursu var işyerine götürüyor yiyor ondan yapmak zorundaydım akşamdan... Pilim bitti bugüün...

kolay gelsin canım.
ben ankaradayım ama daha kerdan hiç bir belirti yok
buraya bu sene hiç kar yağmadı kıslar ya

sağol canım valla işler bitti ama bende bittim halıi kapılar mutfak birde kursa git ders dinle kafam şişti eve gel çamaşırları katla, koltuğun kılıflarrını yıkamıştım taktım yemek koydum offf bittim valla.. Burada da az yağdı dün akşam görünce baya yağar sabaha kadar dedim ama yok çatılar tuttu bir tek yüksek kesimlerde varmış ama.. kız seni de okudum az biraz kilonu iyi almışsın ama şimdiden bu kadar alıesan 9 aya kadar ne olacaksın sen daha çok yenisin. Bence ekmeği kız biraz asıl vitamin yemeklerde.. Meyveyi de yemekten hemen sonra yeme. Aldığın şekere tuza dikkat et valla çok kilon olursa son aylarda zorlanırsın ama sağlıklı besleniyorsun. Özgeye de anlatsan da bir o da böyle beslense... Hayırlısıyla gelsin bebişin... Bu sefer baya gözükür ultrasonda bebiş..

niye kimsecikler gelmemiş
napıyosunuz kızlar.
burda güneş parlıyor,kar topluyor herhalde hava.
haftasonu çok yağacakmış.bakarsınız pazartesi işe gelemem.
hadımköy tam bir mahrumiyet bölgesi.

günaydın öznurum, naber güzel anne?
ne güxel kar yağıyomuş oralarda, keşke birascık buralardada yağsa...biz hiç kar görmüyoruz :gitme:

günaydın canoşum,
iyiyim canım çok şükür.sen nasılsın.
öyle çok yağmadı ama.
bikaç cm.ancak işte.lapa lapa da yağmadı ama
haftasonu yağacak sanırım.izmir sıcaktır ne güzel işte yaa
donuyoruz biz burdaaaa.

yok anacım bugün burasıda çok soğuk, sizin oraların soğuk havası esittiriyor sanırsam buralara ama kar yok kar yine biraz yumuşatıyor havayı, burası kuru soğuk yahu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…