- Konu Sahibi EU3
-
- #3.941
izmire gelmek istedi canım.
seviyorum ben orayı yaaaa
ya kızlar sizin bahçeleri oylayayım dedim de anlamıyom pek.
aşağıdaki yıldızlara tıkladım doğrumu.
sen buraya gel ben oraya geleyim.
bi film vardı 2 kadın farklı ülkerlerde
bi süre birbirlerinin evinde yaşıyolardı
hadi bizde değişelim bi süre hehe.
sağoll canımm oylamışsın işte sağa doğru gittikçe o kadar çok puan veriyorsunn sen direkt en sağdakine tıkla 10 pointtt canım bu arada cmtsi kaçata dr randevumm erken git kar yağcak falan diyorlarr yine göremeden gelme yeğenimizi pztsi anlatıcan bizee bebişii
bende bende verdim...:lepi:
heee oylamışım demek seninkini.ama nurteninkine az puan verdim ozaman en sağdakini tıklayaymıştım onda.ortalarda kalmıştım :kedi:
öğlen 12 gibi canım.
zaten eve yakın karda yağsa farketmes giderim ben aklinialirimsmile
ctsi misafir gelcek ama fırsat bulursam dr.dan gelince hemen yazarım size.
tsk ederimm canımm cananımm
ayy hadi inşallah canım hayırlı haberlerle gelrisinn geçen bir komşumuz var kızı yurt dışında 4 yıllık evli hamileymiş buraya gelmişler dr a gitmişlerr eşide ultrasonu falan çekmişş pc de seyrettik dr da ayyy Allahım dr anlatıyor o bebişş nasıl fıkır fıkırr ben ilk defa gödümm canlı ultrasonn görüntüsü bu arada cinsiyetide belli olmuşş dr dedi kıss içimm koptu valla seyrederkenn 4,5 aylık birde dr dedi kıza öğlen üzeri gitmişlerr açsın dimi dedi oda evet nerden bildiniz dedi bebek aç kalmışş ağzı açık ve oyüzden çok hareket ediyorr dedii şok oldumm aman vaktince yiyin bişeylerr kızlarr azda olsa atıştırınn rabbim o görüntüleri görmeyi bizede en kısa zamanda kısmet etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?