Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
izmire gelmek istedi canım.
seviyorum ben orayı yaaaa

güzeldir memleketimiz, ama gelişemiyoruz bi türlü...yinede havası yeter sengözlerimebaksanab
istanbulu keşfetmeyi, dolu dolu gezmeyi çok istiyorum, bu yaz çok istedim ama olmadı...

bu sene 2010 kültür başkenti olması vesilesiyle daha da canlanır tarihi yerler, belki yaza doğru kaçıp geliriz.

sen buraya gel ben oraya geleyim.
bi film vardı 2 kadın farklı ülkerlerde
bi süre birbirlerinin evinde yaşıyolardı
hadi bizde değişelim bi süre hehe.

ya kızlar sizin bahçeleri oylayayım dedim de anlamıyom pek.
aşağıdaki yıldızlara tıkladım doğrumu.

ya kızlar sizin bahçeleri oylayayım dedim de anlamıyom pek.
aşağıdaki yıldızlara tıkladım doğrumu.

sağoll canımm oylamışsın işte sağa doğru gittikçe o kadar çok puan veriyorsunn sen direkt en sağdakine tıkla 10 pointtt canım bu arada cmtsi kaçata dr randevumm erken git kar yağcak falan diyorlarr yine göremeden gelme yeğenimizi pztsi anlatıcan bizee bebişii

heee oylamışım demek seninkini.ama nurteninkine az puan verdim ozaman en sağdakini tıklayaymıştım onda.ortalarda kalmıştım :kedi:

öğlen 12 gibi canım.
zaten eve yakın karda yağsa farketmes giderim ben aklinialirimsmile
ctsi misafir gelcek ama fırsat bulursam dr.dan gelince hemen yazarım size.

bende bende verdim...:lepi:

tsk ederimm canımm cananımm

ayy hadi inşallah canım hayırlı haberlerle gelrisinn geçen bir komşumuz var kızı yurt dışında 4 yıllık evli hamileymiş buraya gelmişler dr a gitmişlerr eşide ultrasonu falan çekmişş pc de seyrettik dr da ayyy Allahım dr anlatıyor o bebişş nasıl fıkır fıkırr ben ilk defa gödümm canlı ultrasonn görüntüsü bu arada cinsiyetide belli olmuşş dr dedi kıss içimm koptu valla seyrederkenn 4,5 aylık birde dr dedi kıza öğlen üzeri gitmişlerr açsın dimi dedi oda evet nerden bildiniz dedi bebek aç kalmışş ağzı açık ve oyüzden çok hareket ediyorr dedii şok oldumm aman vaktince yiyin bişeylerr kızlarr azda olsa atıştırınn rabbim o görüntüleri görmeyi bizede en kısa zamanda kısmet etsinn

canım benim hep dua ediyorum.allah dualarımızı geri çevirmez hiç merak etmeyin,
herşey çok güzel olacak.

ay sorma şekercim ya
taı den karşıt inceleme tutanağı geldi sabahtan beri evraklarıyla uğraşıyorum
dahada bitmedi ara verdim azcık
bu arada dün akşam özel mesajını okudum işlem tamam hayatım :)

çiğdoşum bahçeni oyladım hayatım
bu arada ben ikinci bahçemi aldım kıs 1 ay felen oldu süper karlı oluyo hergün iki kat fazla ğuan ve para kazandırıyo ama sarı erik beni delirtiyo ya 144 saatte yetişiyo tam 6 gün onu bekliyorum. Araştırmacı cüce aldım ama 1,5 saat ferkettirdi anca

kıs ösnurrrrrrrr
bana niye 10 puan vermedin delüüüü :umursamaz:

he kıs pek güzel
çiğdoşun da başına ban sardım bu oyunu :)))))))))))))

sende al bahçe
biz kk loncası kurduk server 1 de ben başkan yardımcısıyım
hemencik al bahçeni seviyen atkayınca loncaya alim senide
ürün satalım kıs azcık birbirimize
ben ikinci bahçemi satın aldım şimdi kazandığım paraya palmiye yetiştirip lonacanmıza veriyorum
dünya harikasını kurucaz :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…