Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar ben bu duayı bilgisayarıma kaydettim
gürdükçe okumaya çalışıyorum

DEJAVU YEWRUM D.GÜNÜN KUTLU OLSUNa.s.

ÇıĞdemcım ne yaptın test ı???

kıslar ben bu duayı bilgisayarıma kaydettim
gürdükçe okumaya çalışıyorum

sağol canım ya Allah razı olsun bende şimdi kayıt ettim pc ye okurum artık hep dua ediyorum canım bu ay hele çünkü çok hazırım çok istiyorum Allahın diyorum ol de olsun senin emrin evlenin çoğalın onun için istiyorum evimize ömrümüze neşe bereket gelsin sağlıklı akıllı bize ve dünyaya hayırlı evlatlar nasip ett diyorum inşallah o bilir zamanını işte sabırsızlık ediyoruzz sana bişey anlatıyım biz nişanlandık eşimle ev almaya karar verdik bir sürü ev gezdik anlaştık bir kaçıyla anam hep bir sorun hep bir sorun bir türlü alamıyoruz ben kopuyorum ama ağlarken heh diyom işte böyle güsel ve ucuzu bir daha bulamayız diye bir sonraki daha ucuz ve güsel oda olmuyor ama bir akşam işten çıktım hava soğuk ve karanlık bir sokaktan geçiyorum ev arıyozya kafa hep yukarlarda tabi satılık varmı diye bir baktım evlere sokak boyunca hep camlarında ışıklar yanıyor durdum sokağın ortasında içim koptu ama dedim eyy büyük Allahım evlenmek senin emrin bizide karşılaştırdın karar kıldık şimdi senin emrini yerine getirmek için uğraşıyoruz e hani nerde bizim evimiz bu kadar insanın başına çatı vermişsin hani bizim yuvamız nerede 1,5 senedir sokaklarda geziyoruz bizede nasip et artık kimsenin canını malını istemiyoz sadece yuva istiyoruz senden sen ol de olsun bizim çabamızla olmuyor çünkü diyee ama içim koptu öyle istedim o gece hani saati derler ya öyleydi herhalde 1 hafta sonra falan evimizi bulduk tabi almamız aylar sonra oldu hep sorunlar yine ama şükürler olsunn hem ucuz hem herşeyi tam istediğimiz gibi oldu biliyorum Rabbim evlatlarımızıda göndericek ama dediğim gibi vaktini bekliyoruz

:teytey: KIZLAR SEVAL HAMİLEEE :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

anaaaaa ne diyonnn yav gerçekmiii ayy çok sevindimmm aş kolsun seval gelip sen paylaşsana bizimleee hayırlı olsun Rabbin sağlıcakla kucağına almaya kısmet etsinn inşallahhhhh :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım topikin demirbaşlarından dı sevalcim

ay kızıcaksınız ama hamişler çoğalınca kalanları yazmak istiyorumm :gitme: senağlama

çiğdem
kadriye
güler
nilüm
canan
olcay

4 bin sayfalık topikte herkes hamişş ne güsel sadece altımız kaldıkk

öznurcum ve dejavu eskilerden kalmaları yazdım canımm

Son düzenleme:

:gitme: olcak inşallah bizimde vakti gelince, nilüferim de var daha

AAAAAAAAAAAAAA
SEVAL HAMıLE Mıııııııı
AY ÇOK SEVıNDıMMMMM
DELÜ KARI NıYE BURAYA GELıP SÖLEMıYOMUŞ YAAAAA KISDIM ŞıMDı SIRF HAMıLELıK FıKRıNı KAFAMDEN ATAMIYORUM DıYE KOPMUŞTU BıZDEN
AMA GENEDE OLSUN HAMıLEYMıŞ YA SıNıRıM HEMENCıK GEÇTı
HAYDı KISLAR HALAYAAAAAAAAA
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey:

nireye gitti ozaman bu seval arkadaşımız.niye gelmiyo artık.kutlayalım onu da.
kız size de sıra geliyo işte,azaldıkça sıra daha da yaklaşıyo hadi az kaldı.
ha gayret.

çiğdemcim canım üzülme nolur
bak sırayla hepimiz hamile kalıcaz diyoduk
oluyo yavaş yavaş
o günlerde gelicek inşallah sizinde 40 gün 40 gece halayınızı çekcez kıs

ÇıĞdemcım nılÜŞÜmÜzÜ unutmuŞsun
kıs onsuz olur mu heeeÇÇ

Dur ben Şu sevala bı maıl atım de
bı fırÇa kayım Şuna

kız nilüyü unutması belkide hayra alemettir.
hiç sesi çıkmıyoki onunda.hamiledir belkimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…