Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ÇİĞdemcİm nİlÜŞÜmÜzÜ unutmuŞsun
kıs onsuz olur mu heeeÇÇ

ya aslında o şu ara çok hassasya yazıp yazmamakta kararsız kaldım sonradan ekledim ama beceremedim herhalde

Dur ben Şu sevala bİ maİl atİm de
bİ fırÇa kayİm Şuna

at at bendende att fırça slm da söyle

kız nilüyü unutması belkide hayra alemettir.
hiç sesi çıkmıyoki onunda.hamiledir belkimde.

inşallah canım öyledirr

kızlarrr ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamıleyımmmm yaaa ınanın o kadar mutluyumkı anlatamam geldım tmm geldım kzımayın bana cananım haber vermısss benm yerımeee bugun kan tahlılınde ogrendım az öncede ıdtat testı yaptım hep tek gormekten bıktım yaptım cıft cızgıyı gordum sonunda :):)darısı dıger arkdslarımın basına..

CANIM BENİM YA SÜPERRRRRRRRRR HABER BU RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHH SENİN GİBİ BURDAKİ TÜM KIZLARIN HAMİŞ HABERLERİNİ ALIR SEVİNİRİZ İNŞALLAHHHHHHH AYYYYY NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM YA TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU AĞLAYACAM VALLA BENDE İLK ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRÜNCE SANA YAZMIŞTIM SEN VARDIN CANIM BENİM YA ARTIK BİZİ BIRAKMA SIK SIK KONUŞALIM NEDE OLSA TEYZELERİYİZ BİZ BEBİŞİN :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN SENİDE BEBİŞİNİNDEEE

KIZLAR NERDESıNıZ HU HUUU GELıNDE ŞENLENSıN TOPıĞıMıZ SONUNDA SEVALıMıZDE HAMıLE HAYDı HALAYA :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: BU GÜN OYNAMIYCAZDA NE ZAMAN OYNAYACAĞIZ AYOL OHHHH YANDAN YANDANN :dance: :dance: :dance: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

KIZ SEVAL SENıN ŞEREFıNE BENıM OĞLANDA COŞTU TEKMELER ÜST ÜSTE GELıYO TEYZESııı
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

KIZLAR NERDESıNıZ YAHU BEN KENDı KENDÜME OYNAYIP DURUYOM TADI ÇIKMIYO VALLA GELıNDE UCUNDAN TUTVERıN hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ahh ahhh yarama basma be gulum yaaaa

sevalımle konuştum az önce . tebrık ettım onu.kucuk bı kutlama yapacklarmış şimdi :)

canımmm çok tebrik ederimmm ya gıyabında ettim ama tekrar ediyim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım inan çok sevindimm dur halayınıda çekiyimmm kısss sen çekme sakınn otur sakin sakin :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ayy canım dua et sende annesin artık Rabbim tez saatte bizede kısmet etsinnn

kuşum 218gulyollamıştım dımı ben sana.gullerım oldudakalanıda yollım tohumluk dıye ekmiştim onlar oldu kalanıda tamamlım canım

aldım kusum şimdi açtım o bahceyı yenı gördum sğl.ama ben normal fıyattan ıstemıştim.
yazmadım gercı çok sğl tatlım bakım diğer bahcede varsa ordan yollım

senin pc soğuk odadaydı dimii

ay evet yaaa.eşime gecirelım odaya dedım.
gece calışınca canım sıkılıyor bakıyorum dedım.çok durmazsın işte basında dedi salladı beni.
şimdideizne cıkıyor artık 2hafta sonraya kaldı burdaolmuyor ya .
2yıldır oturma odamzdaydı.şimdi soba da oluncaoda darldı iyice bızde kucukodaya alık.
malum çocukodası ardiye gibi :) hersey var

canım arkdslarım benımmmm hepınıze ayrı ayrı tsk ederım allh razı olsun darısı inşş diğer arkdslarımıın basına bugun gıttık keseyı gorduk mınnacık yaaa :)

sevalcim tanışmadık ama tebrik ederim canım,inşallah allah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleride gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…