Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hehe bız ılk korunmayı bıraktıgımzda 6aylık evlıydık
.ılıŞıkıden bı hafta sonra saĞlık ocagına gıtmıŞtık test yaptırmıstık ya olsada Çımazdıda bız hemn Çıkck sanıyoduk hemŞıre kaÇgun gectı dedı bızde geÇmedıkı daha vardeıdk ayy o hemŞırenın bıze bakıŞı hala gÖzÜmÜn Önunde yaa naısl saf saf abkmıŞtı yÜzÜmÜze.
Ha bıde Çıkmadı dıye eve eglıp yas tutmuŞtuk eŞımle

benim anımı okumadınızmı kız gözdenmi kaçırdınız hiç yorum yapmadınızda klava:

ayy bizde zamanında neymişiz be şakkıdı
birde şimdi böyle yapanlara kızıyoruz :roflol::roflol::roflol:

ahh eski anılar şimdi ozaman hamile olmuş olsaydım 4 yaşında bir çocuğum vardı :şakkıdı:

bn daha yenıyım böle seylerım olamdı ama bekarken hemen cocoguum olucakmıs gıbı gelyodu bana ama maleseff öle olmuyormuss :d

bıde ılk korunmayı bıraktık benım sabahına mıde bulantıalrım baŞaldı sabh kaltım nasıl ÖĞÜrÜyorum ama eŞımde dıyor kı spermlerden oluyor mıdenı bulandırıyor dıyoır :)
ben hemn baılıyor bulantıalr sanıyodum ayy aklımıza geldıkce gulerız bu 2 anlattıgım Şeye yaa

ay allahım yaa su hemen hamıle kalanlara hayret edıyorumzatennn daha dogusu gıcık oluyorum onlara kaydirigubbakcemile3

heee filmlerde de öyle oluyor kız ilişkiden sonra hemen mideleri bulanıyor istifra ediyorlar :roflol::roflol:
demekki bunlar sadece filmlerde olmuyormuş :roflol::roflol:

niye bundn mı hamlie kaldım dedınkı yakıştıramdınmı eşine :)))
ya korununca olmuyorya korunmayınca hemn olckmiş gibi dusunuyoruz dimi

niye bundn mı hamlie kaldım dedınkı yakıştıramdınmı eşine :)))
ya korununca olmuyorya korunmayınca hemn olckmiş gibi dusunuyoruz dimi

bundanmı derken sevgiyle canım hani insana enteresan geliyor
ama şimdi olsunda :ecrin_bebek: enteresanlığınada razıyım :roflol::roflol:

valla ınsanın sevdıgınden hamıle kalmsı cok guselbı duygudur emınım kızlarrr

kızlar bende tullerımı yıkıyorummm bayram temızlıgı yavas yavas baslıyım dedım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…