Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ee yavrum zaten makına yıkıyoo bnde oturuyom zaten yıkansın ddmmm :d

guneslıklerımı yıkadım esımd etaktırdım bıle tullerde yıkansında sahurda taktırıyım onları sımdı uyuyoo yavrum benım:asigim:

aferin kız alkisalkisalkis
ne bileyim bunu asması var camını silmesi var gerekirse ütülenmesi var da o yüzden dedim alkisalkisalkis

rahat olun ilişkinin tadını çıkarın diye :smiley-cool::roflol::roflol:

ama canım nelerı okuyroz be ilkaydan isynalr falan adma korunmuş kaç yıl ilk ay olmaıd dıye korkuyor ahhlıyor vahliyor ben buna kızıyorum kardeşim okadr uzülcektın madem korunmasaydın canım

cnm bnm tullerımın utulenmeye gerek kalmıyo kırısmıyolar cunku o yonden sanslıyımm

canım sen 12 parmak yazıyorsunda ondan :roflol:
yoksa tek bvaşına konuştuğun yok biz burdayız şakkıdı

valla ınsanın sevdıgınden hamıle kalmsı cok guselbı duygudur emınım kızlarrr

evet canım süper bişey oluyor bu duyguyu bıkez yaşadım müthiş bişey.kelımelrle anlatılmaz gercekten rabbım herkese banada ansıp etsın

cokmu hızlı yazıyrum yaa tamam tamam 5 parmak yazıcm bnde bundan sra hehe

cnm bnm tullerımın utulenmeye gerek kalmıyo kırısmıyolar cunku o yonden sanslıyımm

BİZİM TÜLLERDE ÜTÜ İSTEMİYOR GUNEŞLİKELR İSTİYOR ÜTÜ BEN KIMIZAMN ÜTÜLÜYORUM KIMI ZMANDA ÜTÜLEMEDN ASIYORUM AÇIKCASI :) :kedi:

amın cnm yarın sabah test yapıcm ya kocşim nasıl mutl kızlar ya belırtın varmı dıyoo ya cıkmassa hayal kırıklıgı yasıcak onun adına cok uzuluyorum benn:gitme:

aman bnm guneslıklerde arada ıstıyo ama asınca gıdıyo kırıklıgı zaten tul gıbı degıl o goukmuo bıle tulun arkasına saklanıyo hehe

hadı hayırlısı bakalım nıluferımm sen gıt koklaş azıcık kocişinlee

amın cnm yarın sabah test yapıcm ya kocşim nasıl mutl kızlar ya belırtın varmı dıyoo ya cıkmassa hayal kırıklıgı yasıcak onun adına cok uzuluyorum benn:gitme:

ayy canım benım inş guzel hebr veririsin bıze çıkmasada uuzlme emı herseyın bı vaktı zmanı var ve herseyı en iyi bilen bi Rabbımız var.
CANIM OGRENINCE BIZIMLEPAYLAŞ EMI KAN TESTI YAPTIRMADAN SÖLEMıCEM DEMıŞSSıN HERHALDE AMA ÖLE YAPMA BIIZ MERKTA BIRAKMA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…