Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıs nurtennn sana komik bişey anlatıyımm küslük iyi değil dedinya
annem hastahanedeyken abimler geldi yengeler işte bizim bebişler falan bu arada bir abim ve yengemle konuşmuyorumm bebişlerle oynuyom bunlar birbirine küstü herkes bu arada işte annemle falan konuşuyoo bende bebişlere diyomm öpün barışın ben size küserim biz aramızda konuşurken birden herkes susmuşş bende çocuklara kızdımm aaaa dedim insan kardeşine küsermii dedimmm odada bir benim sesim öbür abim dedi nan çiğdem bunu senmi diyommm laelaelaelaelae koptuk tabi hep birlikteee ama hala konuşmuyozzz

kızlar ya benim hiç çişimm gelmiyo normalde çok sidikliyimdir öyle sık mık gelmiyoo

:roflol:

canım benimde il zamanlar çişim gelmiyodu.şimdi de herzaman aynı değil.bi ara geldimi her 15 dk.da bir geliyo.bazı günler de hiç gelmiyo.ara ara bastırıyo yani.bazı geceler geldimi hele görüyon gününü.

bilgeeee bişeyi yanlış okuduğum yok,yukarıda yazdığıma iyi bak istersen.
kaçmış istanbulun fethi söyle bakem cicim

lülülülülülü

olsun bana onu çağrıştırdı işteeelaelaelaelaelae:dilcikar:

bilgem kısss bizim çocukların ev ödevini babaları yapsın kız biz ders çalıştırırsak sınıfta kalırlarr baksana istanbulu 2 gün erken kurtardıkk delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…