Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çiğdeeeeeeeeeem bi rahatlaaa.görünmez böyle çabuk.bak kim görmüş burda hemen öyle adeti bile geçmeden yaf.bekle herkes adeti geçtikten sonra hatta 1 hafta-10 gün sonra gördü.döverem seni heeee.sabırlı oleceksın.bak ben 9 haftalığım daha kalp atışını bile duymadım.bikerecik muayene oldum.

millet cumaya gitti,burası rahatladı ooooooh kimsecikler yok.bugün patronla önce şefim konuşcak sonra ben gerekirse.zammıma itiraz etcem.böyle giderse ben burda dpğumdan sonra devam etmeyi düşünmüyorum.allahım mecbur bırakmasın.

kızlarr ben bıraz kendımı ii hıssedıo gıbıyımm gorumcemın kuranı var bugun suprız yapıp gıdeyım bıraz acılayım yahu dımı :d

kızlarr ben bıraz kendımı ii hıssedıo gıbıyımm gorumcemın kuranı var bugun suprız yapıp gıdeyım bıraz acılayım yahu dımı :d

git tabi yaa
orada ziyafet de vardır oooh.
bende böyle hep hazır yemek nerde var diye arıyom bu aralar heee.
akşamları evde midem bulanıyo.biri yapsada yesem diyorum.annemi çağıracam yarın muayenem iyi geçsin bi.daha söylemedik ya.

çiğdemim korkma bitanem ama pazartesiye kadar beklemektense yarın bi daha kan testi yaptır canımmmmmm göreceksin keseyi inşallah pozitif ol canım benim

kızlarr ben yemeğe gidiyommm
görüşrüz

aha geyik...
ben nassı kacırmışım bu topikisempatiksalakcinni

AY git git canımm hem dua et hepimize aklına gelirsee Allah kabul etsin akşam bende gidicem ama servis yaparım muhtemelen kuran tutamam (((

evetttt ama yüzü ama o bikerem kızımınnnnaniknanik

anam maşallah küçük prenses maşallah maşallah

çiğdemim korkma bitanem ama pazartesiye kadar beklemektense yarın bi daha kan testi yaptır canımmmmmm göreceksin keseyi inşallah pozitif ol canım benim

valla kızlar aslında hem endişe hemde bir relaxlık var hayır olsun yani zaten çok karışık oldu akşam öğrendik şaşırdık sabah cenaze inanın dün ara ara aklıma geldi aa ben hamileyim diyee kargaşa koyturmadan bugünde çok işim var daha geçiciyi yapmadık akşam yine cenaze evine gidicezz oturup takmaya vaktim yokk

kızlar ya yarın yapınca test kaç çıkması lazım deyin bana hele bir

çiğdemcim hergün ikiye katlanıyormu yaklaşık olarak.benim ilk 504 tü.bi gün geçti aradan ertesi gün yaptırdım 1451 olmuştu.sen hesap et işte.senin kaç haftalık olduğunu da anlayamadıkki.değerine göre 5 haftalarda olman lazım halbuki daha adetin bile geçmedi.bilgenin dediği gibi ya ikiz bunlar ya da sen yumurtladınğın tarihi yanlış biliyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…