Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şuna bak Şampuanı bulmuŞta markasını soruyor yok ana Şampuan falan :)) sabun neyıne yetmıyor

sabunuda sevalimden isteyim bari.. oda beleşe gelsin barii:roflol:

noluyo burda bakıyım evet kadişim dun bırıde dukkana gıttık bakmaya dıyoo ne cabukta gıdıp geldınz dımı ama
tamam gulerım verıyım sana senden kıymetlımı sankım

VERME KIZ BU GULER BELEŞE GETİRMEYE CALIŞIYOR HERSEYİ:)) :roflol:
noluyo burda bakıyım evet kadişim dun bırıde dukkana gıttık bakmaya dıyoo ne cabukta gıdıp geldınz dımı ama
tamam gulerım verıyım sana senden kıymetlımı sankım

kadriş kızzz ben dırek tup bebege gıtmeye karar verdım kaydirigubbakcemile3

kadriş kızzz ben dırek tup bebege gıtmeye karar verdım kaydirigubbakcemile3

DE GET İŞİNE BEEE DAHA NEKADRLIKEVLISIN HEP TÜM BEBK İÇİN 3YILLIK EVLİ OLMK GEREKIYRO SONRA BAYANIN YAŞI ÖNEMLİ SİGORTADA BELLI GUN PRİM YATMASI GEREKIYOR OOOOOO.. HEM DAHA YENI EVLI SAYILIRSIN SAÇMALAMAAAnaniknanik

anam cıddenmı 3 yıllık olması lazım bayanın yası önmli bılmıyodumkız bn bunlarııı

anam cıddenmı 3 yıllık olması lazım bayanın yası önmli bılmıyodumkız bn bunlarııı

ee davulun sesi uzaktan hoş geliyor tabi :)
kız ben hazıranda gıttım doktora.ben hemen aşılama yapcaklr dıye dusunuyodum
bak 4ay gectı:)
ee kolay değil canım
ya sen daha yenı evlısın evlılıgınz tadını çıkarsana yahuuu.ayy biz sizin gibiyken oo o akşam sneın buakşam benım gziyodukyaa arkadaşlrınz falan yokmuonalrla bırlıkte olun tıkılmayın evee yaaa.
Baks eval kzıyorum amaa haa
sana tırpık faaln yapmam ona göre
kız burda 10..kusur yıllık evlı arkadşalr var hala umitliler hala heveslıler onaşlra bakarak bız ayıp edıyoruz bence

canım kadrıyem cok haklıısn yaa tup bebekte zaten saka yapmıstım kusum ama bazen gercekten umıdım kırlıyoo yaa sonra dusunuyorumda herseyın basındayız yaa nıe böle yapıoruz cok dogru söluyosun ama kızma hemen yaaa:tomato:

KIZDIMMM klava:

tamam tamam gel barısalım esımede söledımm cok rahat karsıladı dahada bı rahatladım valla hayırlısı olsun dedııı cnm kocişim benımmm:kedi:

tamam tamam gel barısalım esımede söledımm cok rahat karsıladı dahada bı rahatladım valla hayırlısı olsun dedııı cnm kocişim benımmm:kedi:

aslında bızı uzen endişelendiren birazda eşelrin durumu dımı ne dıycekelr ayy uzulcekmi derken ekstra bı sıkıntı yapıyoruz kendımıze

aynen cnm öle valla o ogrenınce bı rahatlıyorum kı sorma yanııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…