ay kaynana gibimoldunuz kızz insan birşey yapmaya korkuyor :kedi:
işyerimiz eve çok yakın arabamızda var hemen gittik geldik
az öncede geldimki yanlışa yormayın diye hemen çıktım üzerimi değiştirdim wc ye girdim geldim
yanlış anlaşılmalar olmasın :roflol::roflol:
hoŞgeŞldınz geyıgee:)))
nulufer ne Şampuanalması be ben gİdene kadar herİf uyumuŞ zatı :))
ecİk sarıldım Öptum geldım ben uycam dedı bende İyİ bİŞİ yapmıcam zatı deıdm :)
sen yatmıcanmı dedı kızlar benı beklıor dedİm geldım
kızlar ben zaten sahura kadar uyumuyomm erkekler uyuyoo bnm kocişte uyuyoo karsımda bende ozendım gidip bı öpemde gelem barı :roflol:
öpte gel bari ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
ben kimi öpem :roflol::roflol:
bende kociş gelince öperim artık :dilcikar:
:roflol::roflol:delüüübİde İlk korunmayı bıraktık benım sabahına mıde bulantıalrım baŞaldı sabh kaltım nasıl ÖĞÜrÜyorum ama eŞİmde dİyor kı spermlerden oluyor mİdenı bulandırıyor dıyoır :)
ben hemn baİlıyor bulantıalr sanıyodum ayy aklımıza geldıkce gulerız bu 2 anlattıgım Şeye yaa
bende cam sildirecem haftaya kadın çağırdım yükseklik korkum var çıkamıyorum cama içten silmede olmuyo inşaat vardı birde bizim apartmanda battı ev vallahikızlar bende tullerımı yıkıyorummm bayram temızlıgı yavas yavas baslıyım dedım :roflol:
bende ütülemiştim annem kızdı banada delimisin perde ütülenmez kırışık azaltma var soğukda yıka onuda işaretle as pencerede asılı kurur kırşığıda açılır diye gecen gün öle yaptım hiç kırışık çıkmadı kaydirigubbakcemile2BİZİM TÜLLERDE ÜTÜ İSTEMİYOR GUNEŞLİKELR İSTİYOR ÜTÜ BEN KIMIZAMN ÜTÜLÜYORUM KIMI ZMANDA ÜTÜLEMEDN ASIYORUM AÇIKCASI :) :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?