Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kaynana gibimoldunuz kızz insan birşey yapmaya korkuyor :kedi:
işyerimiz eve çok yakın arabamızda var hemen gittik geldik
az öncede geldimki yanlışa yormayın diye hemen çıktım üzerimi değiştirdim wc ye girdim geldim
yanlış anlaşılmalar olmasın :roflol::roflol:

kızlar yatmaya gidiyorum bide size uğrayım dedim

:roflol::roflol:

kızlar ben zaten sahura kadar uyumuyomm erkekler uyuyoo bnm kocişte uyuyoo karsımda bende ozendım gidip bı öpemde gelem barı :roflol:

öpte gel bari ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
ben kimi öpem :roflol::roflol:
bende kociş gelince öperim artık :dilcikar:

azgın karılar :kedi::roflol:

gene maaşallah kaynatmışsınız bende dizi izliyodum gelemedim sonrada uyumuşum zatii

:roflol::roflol:delüüü

kızlar bende tullerımı yıkıyorummm bayram temızlıgı yavas yavas baslıyım dedım :roflol:
bende cam sildirecem haftaya kadın çağırdım yükseklik korkum var çıkamıyorum cama içten silmede olmuyo inşaat vardı birde bizim apartmanda battı ev vallahi

BİZİM TÜLLERDE ÜTÜ İSTEMİYOR GUNEŞLİKELR İSTİYOR ÜTÜ BEN KIMIZAMN ÜTÜLÜYORUM KIMI ZMANDA ÜTÜLEMEDN ASIYORUM AÇIKCASI :) :kedi:
bende ütülemiştim annem kızdı banada delimisin perde ütülenmez kırışık azaltma var soğukda yıka onuda işaretle as pencerede asılı kurur kırşığıda açılır diye gecen gün öle yaptım hiç kırışık çıkmadı kaydirigubbakcemile2

nerdesiniz yaaa
bende akşam yazdıklarınıza cevap veriyom gündüzden
bu gün haftanın son günü gece görüşürüz kızlar burada mutlaka gelcem kaynatalım

bılgem hepsıne cvb vermısın eferın kıızmgece gelde öle konuslaım ya manyak oluyo gece burası sampuan kokuları falan

Dımı seval sampuan kokuyor etraf bırılerıde dukkana bakmaya gıtmıŞtık dıyor bıdee:)))

BuakŞam ıftara davetlıyız bız yemek yapmıcam dunde patlıcan yemegı yogurt corbası makarna yaptım hep et yedık buarada bıraz deĞıŞık olsun dedım.
Yarınd ayemege davetlıyız.pzar gunu mısafırm varkalabalık olcez ne yapsam dıye dusunuyorum Şımdıden

Bende bı taraftan yaprk dÖkÜmÜnÜ ızlıcem buhafta ızleyemedımde

bende geldim
bu arada bizde şampuan bitmişkaydirigubbakcemile3 gerçi elektirikte yoktu dün gece
kadriyem ver bakiiim bana azcık şampuan akşama lazım olacak:kedi:kaydirigubbakcemile3

Verım canım kutusuyla gÖndereyım bıze 3 5gun daha lazım olmucak zatı:))

gerçi bizimde lazım olma zamanı çoktaaan geçti ama elektiriklerin gelişini kutlarız akşama:kedi:

hangi şampuanı kullanıyosunuz.. benim bu ara çok saçlarım dökülüyo.. biliyorum stresten ama inanın ağlayasım geliyo. o derece çok yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…