Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dileğin dediklerine katılıyorum.bundan sonra tavsiyelerine uyacağım canım aklinialirimsmile

QUOTE=_ozi_;12009868]dileğin dediklerine katılıyorum.bundan sonra tavsiyelerine uyacağım canım aklinialirimsmile[/QUOTE]

:lepi: :lepi::lepi: :lepi:

akşam olmuş yaaaa.hiç anlamadım bugün çok yoğun geçti.
hava felaket soğuk.dışardan rüzgarın sesi ıslık gibi geliyo.nasıl eve gitcem,donacam yaaa.

ben kactım..kendınıze dıkkat edın kıslar..mucukk herkese..

napıyım cnm netteyım işte yatakatyım yanı acıkcası tukurmekten cıkamaıorum bı yere cok kotu yaaa

senin mide bulantıların geçsin ne güzel olacak.evde egzersiz plates falan da yaparsın kız.ben çok istiom ama akşamları çok yorgun dönüyorum fırsat yokki.bütüngün işyerinde oturuyorum.benim doğum kolay olurmuki bu hareketsizlikla.napcaz bakalım.önümüz yaz.belki yürüyüşe falan çıkabilirim akşamaları.

mıde bulantım olmasa ah eler yapcmda ıste engellıo yaz gelsınde yururz artık ıns

günaydııınnnnnnnnn
daha kargalar kahvaltı etmeden soluğu burda aldım emmee kimse yok ki kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrrr...

ay kııızzz dünkü muhabbetlere öldüm gülmekten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benim halimde harap kaydirigubbakcemile3
yumurta toplamaydı tarnsferdi.. sonuçtu. derken kocişle zaten 1 ay olmuş ara vereli.. şimdi de çok yeni diye korkuyoz.. yazık benim kocişe..akannehir

şu bebiş tavimlerinden bende yapmak istiyom.. unuttumda bıraksen.. bikarıştırayım bakiiim... nasıl yapıyoduk onları ...

sen gulerımm katıl bıze daha ne soghbetler edıoruz bız ama kendınızı verdınız domates bıber ekmeye unutnuz bizi klava:
kocişlere gelınce vay hallerıne ne dıyelım belkı ozı halletmıstır dun gece o işi :roflol: cok kararlıydı cunku kaydirigubbakcemile3

aaa takvımsız olurmu hıc hemen yapıosun tabı canım sız keseyı gordunuzmu bu arada

anam anam kıslar belim feci ağrıyo bugün
iki gündür karnında nasıl ağrıyo anlatamam

gülerim kuşum kıs sen hergün gel hele
daha bizde neler var neler
aramıza gelmeyenler de muhabbeti kaçırıyo
çatlasınlar da patlasınlar emmiiii

gecmıs olsun cnm normaldır bel agrısı bebek buyudukce bu agrılar olcakkk
evet ya bıze katılamayanlar catlasınlar patlasınlar oh ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…