Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
of kıslar feci bir yağmur başlarııı
hava aniden karardı ve fırtınayla yağıyo

ay burdada hava pek gusel degıl içim kararıo ya böle havalrda

ya kıslar bişi sorcam size
ben hamile kaldım kalalı korkudan hiç makyaj yapamıyorum
öle gezmeye felen giderken sadece bi rimel bi ruj oda şu ana kadar taş çatlasın 3 kere sürmüşümdür
siz ne yapıyonuz yaaa
merak ediyorum ben bebeğime zararlı diye korkuyorum ama bazı hamileler görüyom
yüzünü kazısan 1 kilo boya çıkar :))
maske felende yapamıyorum hiş yüzüm gözüm aldı başını gidiyo maskede zararlımı acaba

benim makyahım rimel-kalem ve allık zaten.eskiden de aynıydı şimdi de aynı.akşam da yıkıyorum yüzümü tonik sürüyorum.sabah nemlendirici.zararlı bişi yok bence.sen de makyajını yap kız nurten bakımlı hamileler olalım biz.

valla cnm ben hamıle kaldıgımdan berı gezmeye gıtmedgm ıcın pek sorun yok bnm ıcın ama hıc duymadım neden zararlı olsunkı makjay :s

asıl ben size soru soruyorum.en bomba soru benimki hehe kaydirigubbakcemile3
eşinizle aranızdaki ilişki nasıl hani anlarsınız yaaa.biz korkuyoruz hala daha.napcam ben yaaaa.

kıs bende normalde çok sade bi makyaj yaparım

valla cnm ben hamıle kaldıgımdan berı gezmeye gıtmedgm ıcın pek sorun yok bnm ıcın ama hıc duymadım neden zararlı olsunkı makjay :s

makyaj malzemelerinde kimyasallar olduğundan zararlıymış diye duydum ban canım ya
ama öle markasız ve ucuz ürünleri asla kullanmam ama ne bilim korkuyorum genede

aynen bızde dr bıze ılk gıttgımzde ara verın bıraz demıstı bızde bı ara verdık hala verıoruz hos gercı ben tukrmekten fırsat bulamıomkı :d

asıl ben size soru soruyorum.en bomba soru benimki hehe kaydirigubbakcemile3
eşinizle aranızdaki ilişki nasıl hani anlarsınız yaaa.biz korkuyoruz hala daha.napcam ben yaaaa.

ne yani 3 aydır tık yok muuuuuuuu :roflol:

bizimde eskisi gibi diil canım
ama doktora sordum ben zararı yok dedi
şöle 10 günde bir felen oluyo aklinialirimsmile :roflol:

gulme len nurten bızdede tık yok 1 bucuk aydır falan ogredgmzden berı :roflol:

kıslar doktorunuza danışın
doktor kanama felan olmadığı sürece yasakalmıyo
benim bildiğim son aya kadar oluyo o iş

Son düzenleme:
doktor bebeğin durumuna göre yönlendirir sizi
benim küçük bi kanama olmuştu
doktor herşey yolunda ama genede siz bir hafta felen uzak durun demişti
yani sürekliyapmayı demedi

bize de 12 haftaya kadar dikkatli olun dedi okadar.12 hafta doldu ama muayene olmadımki daha.
bebğimi haftaya ikili testte görecem.görreyim bi sağlıklı olduğunu bileyim bari ondan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…