Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bend eli gıbı ekşi yoyorum kesın kızım olcak kesın sımdıde lımon yedım :roflol:

Merhaba kızlar sabah sabha koyultmuşsunuz muhabbeti maşallah..

Nurtişim geçmiş olsun ihmal etme Allah korusun önemli birşey çıkar uzatma bir daha görün doktora İnşallah önemli birşey değildir git ece dinlen kuzummm..

Ozicim kız karnın baya belirginleşmiş maşallahh daha ilerde kocaman göbüşlü olcan anlaşılan... Hemende çıkmış göbişler yaa... Amann nazar değmesin... Bende fasulye haşlıyom yemeği koycam sonra derse oturxam yine. Dün kursta çok yoruldum derste ağırdı bittim valla geldim hiç ders bakmadım bugün mesai yapcam artık...Off bunaldım valla yaa... Öptüm kızlarr sizi çoookk...

sedacım kolay gelsin canım.bitse şu sınavlarda rahatlasan.çok stres yaptı sende.hep sınavda aklın.
hadi hayırlısı bakalım.

ben arada bakıyom kızlar ama belli bi süre sonra oturum kapanıyo ya. aşağıda beni görmezseniz gitti sanmayın.gelirim hemencik.

len nurten o ne maşllh yavrum cok buyumussenınkı amanında aman nazar degmesınnn

he işte o benim gobek
kıs kendi resmimi de koyim dedim
amaaannnnnn ne kocaman ne çirkin olmuşuuuuuuuuummmmm

ii yapmişin cnm bnde koymk ıstıyomda alıntı yapmasnlar snraa

kıs sevoooşşşşş
niye sustun şekerim
gobemi görünce dilini mi yuttunnsempatiksalakcinni

oy oy oyyy maşallah.kız nurten 5 aylık gibisin len.benden 2 hafta büyüksün.acep 2 hafta sonra benimkide öyle kocaman olacakmıki.

bilmiyorum ki öznurcum ya
kişiden kişiye değişiyomuş
benim bebeğim haftasına görede büyük
hem boyu hem kiloso erken döllenme mi oldu diye düşünüyorum bende

tü tü tü tühhhhhhh
Allah nazarlardan saklasın seval kıssssss

nurtenım maşlllh gobısınde sende cok tatlısnzz bnmkıde o kadar buyusu ıstıommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…