Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah cnm cok gusel ama yaaa bızde cok ıstedıkte 20 aydır yenı geldı bebısmız rabbıme sukruler olsunn

merhaba kızlar bir selam vereyim dedim

bende hamileliğim 16.haftasına kadar çok kötü günler geçirmiştim
mide bulantısı kusma baş ağrısı vs.
sonrasında bel ağrılarım başladı...

ama hepsi geçiyor inanın unutuyorsunuz
en zor günler şu son günlerdi derlerdi inanmazdım
zaman geçmek bilmiyor
bir yanda tedirginlik bir yandan kavuşma arzusu
normal mi sezeryan mı sancım ne zaman gelecek gibi bir sürü şeyle
dolanıyorum

dualarınızı eksik etmeyin lütfen a.s.

ah cnm ıns gecer yaaa bn cok zor gunler gecırıorum cunku rabbım sanada hayırlı dogumlar nasip etsın inşş

hijyenim allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.umarım herşey yolunda gider senin için.bize de yazarsın burdan.kendine dikkat et.

ah cnm ıns gecer yaaa bn cok zor gunler gecırıorum cunku rabbım sanada hayırlı dogumlar nasip etsın inşş

canım sana şimdi öyle geliyordur ki hep kusacağım artık midem hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak ama geçiyor hemde iştahın açılıyor bu defa çok kustuğun için muhtemelen mide yanmaları başlayacak ama onu ilaçlarla bir nebze geçirebiliyorsun en azından

hijyenim allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.umarım herşey yolunda gider senin için.bize de yazarsın burdan.kendine dikkat et.

sağ ol canım normal doğurmak istiyorum inşallah şu an bir engel yok sonuna kadar da öyle olur umarım

inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...

ay evet valla hıjyen ya hıc gecmıcekmıs gıbı gelıo banaa ıns gecerrr

HEYTTTTT dağalınnnn ulennnnn
anam bi gidiyom lak lak 10 sayfa muhabbet yapıyonuz bi gidiyom fotolar göbekler havada uçuşuyoo bir durun durduğunuz yerde şurda 2 gündür yokuz diye işlerimiz var coştunuzzz vallaaa

kısss nurten maşallahhh one göbişş resmen hamile olduğun belli oluyoo kız bizimki göbekmi bebekmi arasıı maşallahh
sevalimm canım sen çıtır şeysin kısss maşallahhhh
ozimmm tam tahmin ettiğim gibisin çok güselsin valla bi maşallah ta sana

öznur hani nerde kıs tel yazdım demişş bana yazmadın mı yoksaaa :dilcikar:

alooo kime diyomm kendi kendime konuşuyomm burdaa küstümm işte

kız çiğdem dur yazmadım unuttum.yazacam ama bi şartla.sen de koycan resmini hehe.
bu arada teşkür edrim canım benim.

koyarım evden getiriyim bir resimn bide bana tarif verin nasıl koycemm diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…