ay allahm neler varmıs yahuuuu nurtencım o ıgne ne iğnesi esınle aranızdakı kan uyusmazlıgımı yoksaaa
rejım mı bunuda duymamıstım..hatırladım zatten..doktorum ılk sonuclar yuksek çıkınca zayıfsın sekerın olamaz yıneleyelım testı demıstı..
52 kılo hamıle kaldım 65 le dogurmustum..keske yıen hamıle olsam saglıklı bebişim olur inşallah.. sempatiksalakcinni
kan uyuşmazlığı bizde de var
ama henüz iğne felan olmadım ben 3 nisanda gidince testler tekrarlanacak bizimde bilmiyorumkismile
inşallah canımm olur bak ne güzel bir evlat sahibisin Rabbim 2.yide nasip eder inşallah sen inancını kaybetme yetera.s.
benim ilk boş gebelikte vurmuşlardı kürtajdan sonra
şimdide doktor 28. haftada tekrarlıcaz iyneyi dedi
ayy neyse ben tetenozlar atlattyım kızlarr ilki acımıştı ağrıda vardı ama ikincisinde canım daha çok yandı ama 1 günde geçti ağrısıbilmiyorumkismileevet ta kendisi
benim kanım B rh (-)
birde nisanın 21 inde tatanoz aşımın ilkini vurulcam
sevalcim sen tatanoza gün aldınmı sağlık ocağından kayıt yaptırıp
daha erken kıssss, inşallah bekletmeden gelir bebişleri kardeşinin deinşallah..bır tane var çok sukur...allah ısteyen herkese nasıp eder ınşiallah..
benımde kız kardesım ıstıyor...3 aydır olmuyor...4 ayda hap kullandı..zatten 7 aylık evlıler..
daha erken kıssss, inşallah bekletmeden gelir bebişleri kardeşinin de
hımmm anladım canım inşallah sorunla felan karşılaşmadan olur bebişleri inşallahevet çok erken onlar ıçın..
ama kardesım 30 yasında oldu..artık olsun dıyorlar..bırde eşi kabakulak geçırmıs 10 yasında falan ondan korkuyor bırazda..
çıkar canım merak etme yaşın çok gen. daha senin riskin olacağını pek sanmıyorum ben
dogunca bol bol gorursun canım..ıkıde bı altına çiş yapcek..laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?