Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay allahm neler varmıs yahuuuu nurtencım o ıgne ne iğnesi esınle aranızdakı kan uyusmazlıgımı yoksaaa

evet ta kendisi
benim kanım B rh (-)

birde nisanın 21 inde tatanoz aşımın ilkini vurulcam
sevalcim sen tatanoza gün aldınmı sağlık ocağından kayıt yaptırıp

inşallah canımm olur bak ne güzel bir evlat sahibisin Rabbim 2.yide nasip eder inşallah sen inancını kaybetme yetera.s.

kan uyuşmazlığı bizde de var
ama henüz iğne felan olmadım ben 3 nisanda gidince testler tekrarlanacak bizimde bilmiyorumkismile

benim ilk boş gebelikte vurmuşlardı kürtajdan sonra
şimdide doktor 28. haftada tekrarlıcaz iyneyi dedi

inşallah canımm olur bak ne güzel bir evlat sahibisin Rabbim 2.yide nasip eder inşallah sen inancını kaybetme yetera.s.

inşallah..bır tane var çok sukur...allah ısteyen herkese nasıp eder ınşiallah..
benımde kız kardesım ıstıyor...3 aydır olmuyor...4 ayda hap kullandı..zatten 7 aylık evlıler..

benim ilk boş gebelikte vurmuşlardı kürtajdan sonra
şimdide doktor 28. haftada tekrarlıcaz iyneyi dedi

olsun nurten cım..bebişler saglıklı olsun..yerız bız ıgnelerı..farketmez.. bilmiyorumkismile

bızdede var kan uyusmazlıgııı
nurten o ne ya tatnoz asısı budamı var offfffff

evet ta kendisi
benim kanım B rh (-)

birde nisanın 21 inde tatanoz aşımın ilkini vurulcam
sevalcim sen tatanoza gün aldınmı sağlık ocağından kayıt yaptırıp
ayy neyse ben tetenozlar atlattyım kızlarr ilki acımıştı ağrıda vardı ama ikincisinde canım daha çok yandı ama 1 günde geçti ağrısıbilmiyorumkismile

inşallah..bır tane var çok sukur...allah ısteyen herkese nasıp eder ınşiallah..
benımde kız kardesım ıstıyor...3 aydır olmuyor...4 ayda hap kullandı..zatten 7 aylık evlıler..
daha erken kıssss, inşallah bekletmeden gelir bebişleri kardeşinin de

daha erken kıssss, inşallah bekletmeden gelir bebişleri kardeşinin de

evet çok erken onlar ıçın..
ama kardesım 30 yasında oldu..artık olsun dıyorlar..bırde eşi kabakulak geçırmıs 10 yasında falan ondan korkuyor bırazda..

evet çok erken onlar ıçın..
ama kardesım 30 yasında oldu..artık olsun dıyorlar..bırde eşi kabakulak geçırmıs 10 yasında falan ondan korkuyor bırazda..
hımmm anladım canım inşallah sorunla felan karşılaşmadan olur bebişleri inşallah

inşallah..kıslar optüm herkesı ben yavas yavas kaçayım..

bende azcık işlere bakıyım kızlar görüşürüz

kıslar selam
muhabbet iyi ben de geldim.
herkeste kan uyuşmazlığı varmış maşallah ne tesadüf heee.
biz de de var.kız nurten kocaman mı o iğne.ben çok korkarım yaw.

ii cnm yenı goruorummm bebeiş napsın buyuyooiştee annesine bıra cektırıo ama napalım katlanıoruz onun için

çıkar canım merak etme yaşın çok gen. daha senin riskin olacağını pek sanmıyorum ben

bilgem ne diyon yahu benim yaş 33,5 tan 34 bak şimdi yaa içime kurt düşürdünnn heeeee

dogunca bol bol gorursun canım..ıkıde bı altına çiş yapcek..laelaelaelaelae

kısss dilek çok yaşa sen emii ne güldümm yaaa valla doğru nurten çiş kaka demizlerken gına getircezz meraklandıklarımızdan delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…