Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay sınır oluorum ya bı deıdklerı bı deıklerını tutmuo bunların

doktora gore degısıyor sanırsam... bilmiyorumkismile sempatiksalakcinni

şeker yüklemesi yapılırken de aynı olacak işte
kimisne aç gel diyecekler kimisi farketmez :)) ben gece 12 den sonra bişey yememiştim
9 da yapılmıştı

ay allam bu drlarda böle yaparlarsa artık kıme ınanıp guvencez bız pffffff

şeker yüklemesi yapılırken de aynı olacak işte
kimisne aç gel diyecekler kimisi farketmez :)) ben gece 12 den sonra bişey yememiştim
9 da yapılmıştı

a bak onda aç gel demıslerdı..
seker yuksek çıkınca aynı testı tekrarlattılardı.. o zaman normal çıkmıstı..sempatiksalakcinni

hamılelıgın her anı guzeldır..
tadını çıkara çıkara yaşayın.. bayanssulusmile

benim birde 28. haftada uyuşmazlık iynem var
o iynede maşallah öküz gibi
of ilkinin acısını hala bacağımda hissediyorum aklıma geldikce

o enki ya seker yuklemesııı
canım hamilelik şekeri diye birey var 26. haftadan sonra şekerli su içiyorsun
ama özele gidiyorsun limonda koyuyorlar limonata gibi koca bi sürahi içiyosun akannehir
eğer değerin 140 üstü ise 100 cc lik tekrar yapılıyo ben 50 cclik de 136 çıktı dr normal 100 lüğe gerek yok dedi şeker varsa eğer 140 üstü yani dr rejim yaptırıyor

ay allahm neler varmıs yahuuuu nurtencım o ıgne ne iğnesi esınle aranızdakı kan uyusmazlıgımı yoksaaa

benim birde 28. haftada uyuşmazlık iynem var
o iynede maşallah öküz gibi
of ilkinin acısını hala bacağımda hissediyorum aklıma geldikce
kan uyuşmazlığı bizde de var
ama henüz iğne felan olmadım ben 3 nisanda gidince testler tekrarlanacak bizimde bilmiyorumkismile

rejım mı bunuda duymamıstım..hatırladım zatten..doktorum ılk sonuclar yuksek çıkınca zayıfsın sekerın olamaz yıneleyelım testı demıstı..
52 kılo hamıle kaldım 65 le dogurmustum..keske yıen hamıle olsam saglıklı bebişim olur inşallah.. sempatiksalakcinni

kan uyuşmazlığı bizde de var
ama henüz iğne felan olmadım ben 3 nisanda gidince testler tekrarlanacak bizimde bilmiyorumkismile

vallahı bırde bumu var..bilmıyordum bak bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…