Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok konuşcana icraat yap kzıııııım lülülülülülü

he kıs sevla
öznur haklı
o hiç yoktan siftahı yapmış
sende öylece dur

kıs seval bu öznur şincik coşarmış tutabilene aşk olsun :roflol:

2.bebek için çok beklemeyi düşünmüyorum zaten.eğer durumumuz müsait olursa beklemem.yaşım geçiyo.

sen öleee san.açılışı yaptım bikerem.artık gerisi gelir,seni de geçerim ben kızıııım aklinialirimsmile

beni geçiceğin kesiz zaten kıs
benim herif çocuğa bişey olur korkusuyla köşe bucak kaçıyo benden
ah bi yakalasam varyaaaaa :roflol:

len bı susun beee yapıcaz bızde elbet tukurugum olmasa valla yapıcmda durmadan tukuorm ben kızım nasıl yapayımm
oznura bakılırsaa tutamıcaz onu hem hamılelıkte daha zevklı oluomus :roflol:

2.bebek için çok beklemeyi düşünmüyorum zaten.eğer durumumuz müsait olursa beklemem.yaşım geçiyo.

bende öyle düşünüyorum
benim daha yaşım 26 ama olsun
şöle 3 en fazla 4 sene sonrasına Allah kısmet ederse 2. olsun istiyorum

beni geçiceğin kesiz zaten kıs
benim herif çocuğa bişey olur korkusuyla köşe bucak kaçıyo benden
ah bi yakalasam varyaaaaa :roflol:

benimki de öyle gibi ssanki ama ben istiyom sanıyo beni kırmıyo,bende o istiyo sanıyom.öyle sana sana oldu işte.gerçek ne kimse bilmiyoo kaydirigubbakcemile3

len bı susun beee yapıcaz bızde elbet tukurugum olmasa valla yapıcmda durmadan tukuorm ben kızım nasıl yapayımm
oznura bakılırsaa tutamıcaz onu hem hamılelıkte daha zevklı oluomus :roflol:

ay düşünsenise tam işe koyuluyosun
kocişim dur tükürüğüm geldi
mümkün oldukca dudağıma yapışma olur mu bilmiyorumkismile

seval sürekli tükürüyomusun yaaa.nasıl bişi seninki öyle.inşallah geçer artık.

valla ne gusel ben sımdılık 2ncıyı hıc dusunmuorum kızlarr yıne böle olurm dıe valla bilmiyorumkismileyınede rabbım bılır tabıkı o verdıkten snaaa hayır dıyeblrmıyızz

fabrikayı kapatıyorlar patronlar gidecek işlerimizi halletmeye çalışıyoruz alacak verecekler bankalar kredilerr amcada burdaki bir üçkağıtçı elemanla bizden sonra iş yapacaktı 6 aya kadar hepimiz burdayız salak herif dün biriyle görüşmüşş 300 tl ye 15 te bir gelirimn demişş banada diyo sen nasıl olsa çıkacaktın dedimm amca ben işlerimi hs larımı kapatmadan hiçbiryere gitmem kaldıki tazminatımıda alıcam onu sonra bakarız diyoo alzeimerli morukk sinir oluyorum zaten dakkabaşı geliyoo 11 yıldır burdayım hep aynı şeyler varyemez amca gündüz pat diye ışığımı kapatıyo niye kapattın diyom aydınlık hava diyoo aşağı inip çayın altını kapatıyormuşş kaloriferi kapatıyo saat 2 de akşama kadar sıcaklık yeter diyoo bana gelip sen pc yi hergünmü açıyorsun başka iş yokmu açma elktrik gitmesin diyorr faciaa yani anlayacağınızz

benimki de öyle gibi ssanki ama ben istiyom sanıyo beni kırmıyo,bende o istiyo sanıyom.öyle sana sana oldu işte.gerçek ne kimse bilmiyoo kaydirigubbakcemile3

neyse sonuçta olmuş ya sen ona bak

kıs çiğdem ses ver ayolllllllllll

aynen cnm sureklı tukuruom lama oldum dıom sıze kızım :roflol:

e çiğdem bu adam mı yetkili çocukları mı.kızım nereye gidiyon.benim çıkmak gibi bi niyetim Yoktu desene.
madem çıkarıyonuz tazminatımı verin de.almadna çıkma sakın hee.

canım ya cıgdemcım uzuldummm keske hamılelıgın bıtene kadar cıkarmasalrdı ama kapanıo dıosun allah yardımcı olsunn

kıslar acil malzeme gidicek
faturamı kesip sevkiyatı yapiim döncem hemen
görüşürüz

kızlar bizim amcayı anlatıyım da utanınn birgün geldi (hoş hergün geliyoo benim odaya oturuyo arada kaloriferi kapatıyor ya bende elk.sobası var onu yakıyom oda sıcacık ısınmaya geliyoo) işte rahmetli eşi gelmiş aklına anlatıyo çok iyiydi şöyleydi böyleydi onun yerini kimse tutamaz çok talibim var aracı gönderiyorlar ama ben çocuk olur miras bölünür diye yanaşmıyomm dedii :roflol: :roflol: koptum ya diycektim amca çocuk olurda sütçüden mi tüpçüden mi bilinmezzz

evet cnm sonra halladerız demıs o sonraya kalırsa hayatta vermezler sölıyımmm dişlerini goster bırazz

kızlar çıktığım falan yok amca konuşuyo abuk sabuk moralimi bozuyoo

amcaya bak ya evlenmeyı bırak cocuk yapmayı bıle dusunuo yuh o satten snra senın cocugun tuple bıle olmaz amcaaaa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…