- Konu Sahibi EU3
-
- #6.881
kızlar bizim amcayı anlatıyım da utanınn birgün geldi (hoş hergün geliyoo benim odaya oturuyo arada kaloriferi kapatıyor ya bende elk.sobası var onu yakıyom oda sıcacık ısınmaya geliyoo) işte rahmetli eşi gelmiş aklına anlatıyo çok iyiydi şöyleydi böyleydi onun yerini kimse tutamaz çok talibim var aracı gönderiyorlar ama ben çocuk olur miras bölünür diye yanaşmıyomm dedii :roflol: :roflol: koptum ya diycektim amca çocuk olurda sütçüden mi tüpçüden mi bilinmezzz
lan öle deme yaa valla uatanıom amadım sey yapamıora cıkıcak sızn yuzunuzden hele bı dogırıym ozmn gorcenız sızzz oh hergun hemdeee :roflol:
kızlarr bizim amcadan bir inci daha gülermisin ağlarmısın halinee yaşı ileri diye arabayı aldılar altından adamda reflex falan kalmamışş belediye otobüsü ile hergün geliyoo sabahın köründe birgün işi varmış bana dedi yarın geç gelicemm aman sen buralara mukayit ol ben gelene kadar bunlar yoksa ne yaparr :roflol:
birgünde geldi elinde 2 tane torba çırak çocuğa verdi birini dedi yemek bu öğlen ısıtırsın bana çocuk dedi baba öbür poşet ne var al dedi yemek 2 tanemi dedi çocuk yok dedi 1 tane ee baba 2 torba verdin aaaa bu torbada ne varki dedii bir baktılarrrr ÇÖP. evden çıkınca çöpü kapıya bırakacakmışş unutmuşş binmişş otobüsee taaa buraya kadar gelmişşş töbe töbeee hem üzüldüm hem güldüm valla
ne işmiii ne işi o işte nee :hooray: 1 kere işte ık mık kem kümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?