Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allah iyiliğini versin kıs.
hem niye utancaz kız.aramızdaki bazı beceriksizler utansın.
kız çiğdem sen de onlardan mısın yoksam hiç sesin çıkmıyo kaydirigubbakcemile3

lan öle deme yaa valla uatanıom amadım sey yapamıora cıkıcak sızn yuzunuzden hele bı dogırıym ozmn gorcenız sızzz oh hergun hemdeee :roflol:

lan öle deme yaa valla uatanıom amadım sey yapamıora cıkıcak sızn yuzunuzden hele bı dogırıym ozmn gorcenız sızzz oh hergun hemdeee :roflol:

kızlarr bizim amcadan bir inci daha gülermisin ağlarmısın halinee yaşı ileri diye arabayı aldılar altından adamda reflex falan kalmamışş belediye otobüsü ile hergün geliyoo sabahın köründe birgün işi varmış bana dedi yarın geç gelicemm aman sen buralara mukayit ol ben gelene kadar bunlar yoksa ne yaparr :roflol:
birgünde geldi elinde 2 tane torba çırak çocuğa verdi birini dedi yemek bu öğlen ısıtırsın bana çocuk dedi baba öbür poşet ne var al dedi yemek 2 tanemi dedi çocuk yok dedi 1 tane ee baba 2 torba verdin aaaa bu torbada ne varki dedii bir baktılarrrr ÇÖP. evden çıkınca çöpü kapıya bırakacakmışş unutmuşş binmişş otobüsee taaa buraya kadar gelmişşş töbe töbeee hem üzüldüm hem güldüm valla

ne işmiii ne işi o işte nee :hooray: 1 kere işte ık mık kem kümm

ayyy çiğdeeeem :roflol: :roflol: :roflol:
geberdim gülmekten.günaha gircez kız.

cıgdemde benden heralde ya tukurugm bı gıtse valla baslıcm da işte lamalıgım bıtın bıranönce ınsss :roflol:
kızla bu arada bız cıgdemı gomedık dımı hepımız koyduk resımlerımııı sen koymadınnn

evet hanı resım eklıcektın guyaaaa yuzunun resmınıde ıstıorumm kızlar sızler face kullanmıodnuz dımı

tarif edin nasıl yapılıyoo bana resim birde sonra nasıl silicezzz kalcakmı burda hep

kız seval sen yolluyodu ya bi link.çiğdem arkidişimize de yollar mısın bi yarımcı olalım.hem anlat sen arkidişe nasıl yapcaanı.

yaw kullanmakta sakınca yok kı o bakımdan yanıı bız hepımız facebooktayızda hem orda resımlerımız daha ii goruruz falan sz bılrsnz cnm zorlama yok ki aaaa :roflol:

kızlar bu elbıseye bayıldım ya mayısta kaynımın dugunu varda uzunu nasıl durukı malum kapalıym yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…