Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya face olsaydı sımdı gorurdun oh oh canıma degsın oznur :roflol:

kislar ya siz anlarsiniz bisi sorcam ben. bizim kuvetten su cok zor gidio eve tasinali 4 ay oldu sinir oldum.... dus alirken yariya kadar nerdeyse doluyor o kadarda temizliyorum ozen gosteriyorum yinede sinir oldum ama offff acaba bizden oncekiler napti oara bilmemde galiba borulardan mi tikandi

hosgeldın oykucum nasılsın yavruuuu

hosbulduk cnm iyiyim okula gitmedim mutluyum sakinim kuvet sorununu atlatmaya calisiyorum. bir yandan is yapiyorum bir yandan sizinleyim guzel basladim sahsen gune.. sen napion nasilsin bebis nasil :)

bitanem marketten al bi şişe tuz ruhu.. biraz dök küvete.. tabi banyoda durma sen dışarı çık.. bi süre beklesin.. bak gör nasıl açılacak delik..

bende taşındığım zaman banyo ve wc de çok sorun yaşamıştım.. tuz ruhu ile buldum çaresini..

her yeri domestosladim :sm_cool: azcik bekletem sonra temislicem

anamm aklima hic gelmemisti valla cok saol kis. yaf surda domestosun kokusunda icim geciyor bisiler oluyor bana tuz ruhunde heralde olurum cok saol bakicam bugun valla disari cikarsam sositososito

oykucum ben iim bebeişimizde iii sukur rabbımee mıde bulantıları cekıoruz bıraz ama gecıcek onlarda inşş
bu arada evet gulerımın dedıgı yap dometos pek acma kusum tuzruhu yada lavabo ac var onlar ii temızlıo

oznur resme bakmaya gıttı bı turlu gelemedı kaydirigubbakcemile3

öznuuur kayboldunmu kuşum... sesime geelll...

ver elini kuşuummm ben götürem seni benim profilee..

gecer yakinsa sabret kis.... denicem valla sinir basio bana 4 aydri ancak bu kadar dayanabldim

resmine baktım gülercim.
maşallah balık etli bi hatunsun taş gibisin heee.
nedense ben hep çıtı pıtı hayal etmiştim seni,çıtkırıldım falan.
nedenkine acep bilmem :1hug:

yaa tuzruhu tehlikeli bişiy.küveti delebilir.boruları hatta.
lavabo aç diye bişiler var ondan al hemen açar.

ben hiç kullanmıyorum tuzruhu kızlar.dimek siz kullanıyosunuz.
bişey olmuyomu yaa.

ay kızlar facede bısı ızledım sımdı serdar ortacla ılgılı helal olsun bu adama yaaa valla bıllaa super konusmus paylastım ızlersın gulercım :)

cnm bende tuzruhu kullanmıorum lavabo ac kullanıorum ihtiycm oldugu zmnlardada porrçöz kullanıorumm

burdaki markalar ukrayna mali belki bir kucuk ihtimal tuz ruhu bulabilirim hicte kullanmadigim icin bilemem ama denemek lazim yinede....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…