Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boyum kısa benim.. 1.63
evlendiğimde 50 kiloydum bebiş olayına başlayınca.. drlar dayadı bana hormonu giderek şiştim:hulya:
fotoda 56 kiloydum. şimdi o balık biraz balina oldu :)) tüp için kullandığım hormon ilaçlarından 60 olmuşum.. ee doğurana kadar şöyleeee top gibi bişiy olurum herhalde kaydirigubbakcemile3

sivilar ya onu direk dokuyoruz lavobaya dimi bekleticez sonra su akitcaz heee? :1shok:

sonrasında hızlı bir antreman seni bekliyo desene.
ben de zayıflayaym diye ödüm kopuyo.spor falan
yapmak da acayip zor gelir bana.napcaz bakalım.
bizim derdimiz hiiiiç bitmez.

şen guler sen 60 kılosun ben 69 kıloyum dogurana kadar bende kopek balıgı olcam heralde ama gostermıom ben ya dımı :roflol:

tamam sevalcim izlerim .. şimdi başım döniyiiii

tuz ruhunu ben ilk taşındığımda banyoyu açmak için vede wc için kullandım. şimdi sadece domestos kullanıyorum.. çaydanlıkların ve kettılın kireci içinde.. içine biraz sirke koyup kaynatıyorum bemyeyaz oluyo..

kızlar benim karnım belirginleşti artık bu hafta iyice.yuvarlak bişi oldu,öne doğru çıktı.
hakketen erkek mi acep.

oo sen isi bilion masaalahh

sivilar ya onu direk dokuyoruz lavobaya dimi bekleticez sonra su akitcaz heee? :1shok:

evet canım.. direk delikten döküver.. zaten hemen köpürmeye başlayacak.. bi miktarda geri gelecek.. hemen kaç banyodan.. beklesin birazki iyice açılsın.. işe yarıyo korkma hiç bişecik olmaz..

sonra durularsın...

oh ne gusel senınkı kesın erkek ozmn bnmkı yuvarlanıo yanlara dogru bnmkıde kesın kız :)

saol cnm denicem sonucu belirtirim hehehebayanssulusmile

kariisina jest olsun die ada almis :1shok: oha desem ayip olmas dime

kızlar ben çıkıyorum.. dayanamıyorum az yatayım.. kafamçokkarıştı yine dünyam hızlı dönmeye başladı

kimmiş o iilik sever :d

Virgin şirketlerinin maceraperest sahibi Richard Branson, eşi için satın aldığı Karayipler’deki Necker Adası’nda Hello! dergisini ağırladı. İngiliz işadamı; ailesini, işlerini ve 60’ıncı yaş günü planlarını anlattı. valla bende tanimiyorum adami ama sarisin bisi.... hic 60 gb gostermio haha

selammm kızlarrrr hayırlı cumalarrr
sevall bebişini görmüşünn canımm maşallahh darısı başımıza kan testinde iyi çıkar inşallahh
ya kızlar bişey diycemm kaç gündür üstümde bir hafifleme var sormayın kendimi hiç hamişş gibi hissetmiyom halsizlik dılında hiçbirşeyim yok vucudum rahat keyfim yerinde bir hoşum yanii inşallah ters bir durum yokturr dilek demişti ya bütün hamilelik belirtilerim yok oldu diyee sanki bende öyleyimm töbe töbee ayy şu günler bir geçsee de dr gitsemm ya ozi nurten sizde benim gibimisiniz vucudum ve psikolojim tam hamileliğemi alıştı böyle rahatladım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…