Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

annaaaa nurtişimmm hayırlı olsunnn inşallahhh ayy pipisini yesinler onun maşallahhh maşallahh

yaa nurten 16 haftada mı anlaşılmıyor.ben 8 haftalıkken hiçbişey görmemiştim.tek umudum şimdi gidince bebişi net görebilmek,yine mi anlamıycam bişi yani.

ayy bende bu cmts gidicem dayanamıycamm bakim nabıyooo tuhaf rüyalar görüyom Allah korusun bağışlasın bebişlerimizi bizeee

selam kızlarrr nasılsınızzz bakemmm kıs nurten birimiz liste yapalım kısmetse doğacak topik bebişleri listesi tahmini doğum tarihi cinsiyeti ve adlarını ypalımm
bir handemiz var
bir efemiz varr
vedacım isim belirledimi bilmiyomm yazalımm

sağol çiğdoşum hadi darısı başına inşallah

yapalım canım ama ben anlamıyorum kk da liste hazırlamadan
exelde alasını yaparım ama nasıl aktarcam burayaaaaaaa
sen yapsaneeeeeee

yapalım canım ama ben anlamıyorum kk da liste hazırlamadan
exelde alasını yaparım ama nasıl aktarcam burayaaaaaaa
sen yapsaneeeeeee

ben beceremem kıss zaten excelde yapıyon bu konuşmaları yazdığımız yere yapıştırıyon oluyoo

ya toplantıya çağırdılar oraya gittim şeker.
şimdi de yemeğe gidiyorum.dönüşte görüşürüz.gelin ama heee.

Canımmm gözün aydın... Çok güzel bir haber bu.. :teytey:Hem sorun yok hem cinsiyetini de öğrenmişsin daha ne olsun... Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin İnşallah... Efe ismi de çok güzel. Bende oğlum olsa Eymen istiyorum yada Çağan ama eşim asla istemiyor yaa... Ben ne desem kabul etmiyor. Baya çekişeceğiz bu konuda sanırım...:)

Ben bazen akşam geliyorum okuyorum yazdıklarını ama malum gündüz ders gece de öyle.. eyvahedigeldismileKafayı yicem valla bitse de ilk hafta şöyle yayılarak otursam valla hava da süperr... Bana şans dileyin olur mu zizihin açıklığı versin Rabbim bana... O kadar çalıştım emeklerim boşa gitmesin.. Öpüyorum sizi çok canlarım.... Ben olmasam da arada kulağımı çınlatın barii.... :dilcikar:

kızlar ya benim kaç gündür başım ağrıyoo hafifle orta arasıı ama rahatsız ediyor tabiii ozim seninde ağarıyordu dimii

evet çidoş benim de baş ağrım çok sık oluyor.
bu aralar azaldı diyebiliriz gerçi.biraz daha dirençli
olmaya başladım yavaş yavaş.başı çok ağrıyanın
oğlu olur diyolar bakalım görecez.

ben celduum
benim heç ağrımamıştı başım
ay kıslar bende mide yanmasından öliciiimmm

aman bende migren var birde kıslar bi ağrırsa 1 hafta çekiyorum ki şimdi ağrıkesici de kullanamıyoruz ya deliririm ağrımasın nolurrrrr başım

sağol sedecım ya
benimde hep efe vardı aklımda sağolsun eşimde asla kırmadı beni bu konuda
eymen talihli uğurlu anlamında diye biliyorum ve bende düşündüm bir ara ama efe daha ağır bastı

benim muhtemel doğum tarihi 3 eylül
16+3 te erkek olduğunu öğrendim isim efe
16+3 te 169 gram ve 19 cm olmuş sıpacım hade yazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…