Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ozi benim tahmini doğum 14 ekimm ilerde kesinleşince yeni tarihi söylerimm

bide zahmet olmazsa en üsten aşağıı ilk doğcak bebekten listeleyelim sanki daha güsel olurr

of kıslar bebişler buyuyor..

ÇıĞdemcım zaten doĞum sırasına gÖre yazdım canım.yanlıŞlık mı yaptım yoksam.

Kız sen test yapmadın mı halen.

ay ozı gormedım çok afedersın ...
yok yapmadım ..kan verdım hastahaneye yarın 1 de alcem sonucumu..daha hıçbıse belkllı degıl canım..inşallah saglıkla bır bebiş gelsın...
eczaneye ghıreyım test alayım dedım..şimcik arızalı çıkcak...belkım 2. cızgı sılık cıkcak..acabaaaaaaa olcam..merakta kalcam..en kesın çozum kan...
bakalım ozıcım ..hayırlısı artuk...akannehir

ben çıkmak zorundayım ozı cım..gorusuruz can can..kendune ıyı bak..bebeegeede.

KIZ öznur dikkat etmedim ki tarih lere doğru yazmışsındıre sen ben sadece bakmadan atıyomm iştee

dilekçimm ayy hayırlısı inşallahh hakkında neyse hayırlı yarın sonuçtan o çıksın canımm

akşam ne yicez yaaaaaaaa.sorduğuma bakmayın heee yazmayın sakın.
canı çeken olur.

akşam ne yicez yaaaaaaaa.sorduğuma bakmayın heee yazmayın sakın.
canı çeken olur.

offf off valla 1 saattir onu düşünüyom akşama ne pişirsemm yan sokakta pazar var gidicem oraya ama benim kociş sebze düşmanı ne alsam yemiycekk ayyyyy şu ne ğişirsem işi olmasaa annemler ben kiçikkken hep dert yanarlardı annem derdi ne istiyonuz siz yeterki adını koyun yapmak değil düşünmek zor diyee ayy canım annem benimm anlıyom şimdi onu opuyorumnanaktan

sedaaaa naber canımm kız dersler nasıl gidiyoo hadi canım ya ver şu sınavıda muhabbete gell

sevallll nerdesinn bacımmm yoksun kıs gene nire gittin bir yerde yangın mı vardı tulumbacıı sevalll sositososito

sedaaaa naber canımm kız dersler nasıl gidiyoo hadi canım ya ver şu sınavıda muhabbete gell

canımmm iyiyim hayatım da bu aralar bana da bahar mahmurluğu geldi fena halde birde yenii yönetici seçildi adam baştan başa tadilat yapıyo apartmanda bugün matkap ve kaynak seslerinden mahvoldum başımda ağrıyor zaten hep baharda ağrır başım... Ders çalışamadım bir dersin 3 sayfası kalmıştı onun konuları bitti. Daha sınava kadar bitmez benim işim.. Akşamda çalışacağım... Napayım oluruna bıraltım artık olduğu kadar yaaa kasamıcam daha fazla... Nisana bebiş düşünüyom stres olmamam lazım... Perşembe de regli olmam lazım... 35 günde bir oluyom ben tam sıınrdayım... Sonra çalışmalar bailıcak ve diğer reglimi beklicem öle işte bende sabızsızlanıyorum valla sorma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…