canımmm iyiyim hayatım da bu aralar bana da bahar mahmurluğu geldi fena halde birde yenii yönetici seçildi adam baştan başa tadilat yapıyo apartmanda bugün matkap ve kaynak seslerinden mahvoldum başımda ağrıyor zaten hep baharda ağrır başım... Ders çalışamadım bir dersin 3 sayfası kalmıştı onun konuları bitti. Daha sınava kadar bitmez benim işim.. Akşamda çalışacağım... Napayım oluruna bıraltım artık olduğu kadar yaaa kasamıcam daha fazla... Nisana bebiş düşünüyom stres olmamam lazım... Perşembe de regli olmam lazım... 35 günde bir oluyom ben tam sıınrdayım... Sonra çalışmalar bailıcak ve diğer reglimi beklicem öle işte bende sabızsızlanıyorum valla sorma...
offf off valla 1 saattir onu düşünüyom akşama ne pişirsemm yan sokakta pazar var gidicem oraya ama benim kociş sebze düşmanı ne alsam yemiycekk ayyyyy şu ne ğişirsem işi olmasaa annemler ben kiçikkken hep dert yanarlardı annem derdi ne istiyonuz siz yeterki adını koyun yapmak değil düşünmek zor diyee ayy canım annem benimm anlıyom şimdi onu opuyorumnanaktan
hayırlısı olsunn inşallah sınavların iyi geçer sonra diğer çalışmalarda verimli geçer kıss kızın olusada adını nisan koyarsınn nisanda gelcekyaa bayanssulusmile
ben de eylülde doğurursam eylül mü koyalım diyorus.
he kıs ocak koy
kıslarrrrrrrrrr
iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr kismecik yok
bu arada benim kociş bana yanlış yeri okumuş
sonuç 1/2700 müş
yani doktor süper sonuç dedi
ve beişimin cinsiyetini gördüüüüükkkkkkkkkk
efe bebeğim geliyo kıslarrrrrrrrrr
oğlum oluyo kıslarrrr :ecrin_bebek:
Kız nurten sende gÖrdÜnmÜ pİpİsİnİ.
selam kızlarrr nasılsınızzz bakemmm kıs nurten birimiz liste yapalım kısmetse doğacak topik bebişleri listesi tahmini doğum tarihi cinsiyeti ve adlarını ypalımm
bir handemiz var
bir efemiz varr
vedacım isim belirledimi bilmiyomm yazalımm
CANIM HADİ GÖZÜN AYDIN KIZ BAK KORKMANA GEREK YOKMUŞ SENİNDE OĞLUŞUN GELİYO KIZ DİYE GÖBİŞİNİ BOŞUNA SAKLADIN
GÖRMÜŞ YA ÖZNURUM :roflol: BİR PİPİDİR ORTALIKTA GİDİYO :roflol: BAK GÖR SENİNDE PİPİLİ ÇIKACAK :roflol:
EVET CANIM BEN EN KIDEMLİNİZ OLARAKTAN OĞLUMUN ADINI BELİRLEDİM BİLE OĞLUŞUMUN ADI KADİR MERT OLACAK İNŞALLAH
BENİDE LİSTEYE ALIN TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ 27 MAYIS 2 HAZİRAN ARASI DEĞİŞİYO BU ARADA BENDE 29 MAYIS DOĞUMLUYUM BAKALIM HAYIRLISI DELİ KARILARR :roflol: :roflol:
nurtenim cnm çok sevindim, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu...ismide pek güzel...
ya kızlar bende girmek istiyorum bu listenize, siz göbüşlüler dua edin bize..bizde tadalım artık bu duyguları...olcayım ve ben artık yorulduk :hulya:
ya kızlar bende girmek istiyorum bu listenize, siz göbüşlüler dua edin bize..bizde tadalım artık bu duyguları...olcayım ve ben artık yorulduk :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?