Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne yazmıyonuzz lennnn karılarrrrr küstüm size bende yazmıycamm :umursamaz:

hayırlısı olsunn inşallah sınavların iyi geçer sonra diğer çalışmalarda verimli geçer kıss kızın olusada adını nisan koyarsınn nisanda gelcekyaa bayanssulusmile

ayy o sıkıntıyı hiç sorma benim eşimde kış sebzelerinin nerdeyse hiçbiri yemez kabak ve ıspanak başka yediği yok fenalık geliyo artık bi karnıbahar lahana aldam yapsam kim bitircek o kadar şeyi almıyorum da yiyemiyorum da eşim al sen kendine diyo ama sırf kendime uğraşmakta işime gelmiyor. Ispanak, bakliyat, et, çorba, dolma felan geçiştiriyorum napıyım yaaa... Haftasonlar eşimle gidiyoruz kapalı pazara biz eziyet olur seçmek bana... Yaz gelse daha kolay oluyor... Valla herşeyi düşün yap bazen bunalıyorum..

hayırlısı olsunn inşallah sınavların iyi geçer sonra diğer çalışmalarda verimli geçer kıss kızın olusada adını nisan koyarsınn nisanda gelcekyaa bayanssulusmile

Nisan ismini oldum olası severim ama Eylül'de evlendiğimiz için Eylül'de istediğim oluyor kendi annemde Eylül güzel diyor ama eşim geçen gün gazetede bebek resimler ve isimleri veriliyor Tuğçe ve Duru'yu beğenmiş olabilir dedi... Ama erkek isimlerinde ne desem beğendiremedim... Bakalım ilk aydan olacak mı.. Regliden sonra 13. gün yine dr gitcem yumurtlamam bakcak yine birde ben 35 günde bir regli olduğumdan 21. günü yumurtlamam hesaplayıcımda öyle gösteriyor.. Hayırlısı artık bekleyip göreceğiz...

ben etten çok soğudum.hep sebze yesem bi şakyetim olmaz.şimdi de canım bişey istedi ama demiyim.
akşam yapsammıki acep.

ben de eylülde doğurursam eylül mü koyalım diyorus.

seviyorsan o ismi koyabilirsin tabi... Benim ikisi de uyabilir eğer hemen hamile kalırsam hamile kaldığım ay nisan yani olabilir yada evlendiğim ay eylül o da olabilir ama Ocakta doğum olur hemen olursa o zaman Ocak mı koyayımm kaydirigubbakcemile3

he kıs ocak koy

heheheh benim ters kocam ona evet der kesin isim beğendiremiyom adama yaaa... Amaaan benim bebişim gelsinde iş isme kalsın dimi ama hayatımm yerimseniben var ı senin aklında isimler...

CANIM HADİ GÖZÜN AYDIN KIZ BAK KORKMANA GEREK YOKMUŞ SENİNDE OĞLUŞUN GELİYO KIZ DİYE GÖBİŞİNİ BOŞUNA SAKLADIN

Kız nurten sende gÖrdÜnmÜ pİpİsİnİ.

GÖRMÜŞ YA ÖZNURUM :roflol: BİR PİPİDİR ORTALIKTA GİDİYO :roflol: BAK GÖR SENİNDE PİPİLİ ÇIKACAK :roflol:

EVET CANIM BEN EN KIDEMLİNİZ OLARAKTAN OĞLUMUN ADINI BELİRLEDİM BİLE OĞLUŞUMUN ADI KADİR MERT OLACAK İNŞALLAH
BENİDE LİSTEYE ALIN TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ 27 MAYIS 2 HAZİRAN ARASI DEĞİŞİYO BU ARADA BENDE 29 MAYIS DOĞUMLUYUM BAKALIM HAYIRLISI DELİ KARILARR :roflol: :roflol:

nurtenim cnm çok sevindim, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu...ismide pek güzel...

ya kızlar bende girmek istiyorum bu listenize, siz göbüşlüler dua edin bize..bizde tadalım artık bu duyguları...olcayım ve ben artık yorulduk :hulya:

he kıssssssssssssss
boşa telaş yapmışım
bizim oğlanlar karşılıklı pipi gösterisi yapsınlar artık birbirlerine
kıs bu sene hamile patlaması var memlekette her sorduğum da erkek çocuğu bekliyo
Maşallah maşallah

nurtenim cnm çok sevindim, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu...ismide pek güzel...

bitanem benim teşekkür ederim
İnşallah Rabbim sizlerede nasip etsin bu güzel telaşı yaşamayı

ya kızlar bende girmek istiyorum bu listenize, siz göbüşlüler dua edin bize..bizde tadalım artık bu duyguları...olcayım ve ben artık yorulduk :hulya:

inşallah gireceksin canım
Rabbim büyük hep dualrımdasınız olcay kadriş sen nilüfer
sen kalbini ferah tut bol bol dua et canım olumunekankayizsmile

yatırdım yatırdım dan sesine
tiskindim düştüm can sesine
havar havar can hatice
gözleri ceylan hetice
ben sana kurban hetice
muha muha can haticeeeeeee
ayağına başmak yaraşır
başına yaşmak yaraşır
havar havar can hatice
gözleri ceylan hatice
ben satıa kurban hatice
muha muha can heticeeeee
yavaş geldim çay eledi
tafta köyneğin lay eyledi
havar havar can hatice
gözleri ceylan hatice
ben sana kurban hatice
muha muha can heticeee

günaydın heticeeeee
ay pardon ösnurrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…