Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kıslar çok özel olmıcaksa size bişi sorucam
genital bölgenin epilasyonunu nasıl yapıyonuz
benim karnım çok büyüdü göremiyom
jilet mahvediyo tüydökücü gebelikte yasak kimyasal olduğundan
ağdayada canım pek tatlı dayanamirem,
bi güzellik salonuna mı gidip yaptırsam aylık ama utanirem oraya da nasi aççem ben
akıl verin bene

gülerim canım ben daha anca geçen hafta öğrenebildim oğluşum olceni daha senin çok erken cinsiyet örgenmeye

anam bi soru yazdım hepiniz kaçtınız aşk olsun çok zor mu sorduğum soru

kaydirigubbakcemile3 bu yazılanları okuyan erkekler var mıdır acaba.
ben epilasyon aleti kullanıyorum canım.

anam bi soru yazdım hepiniz kaçtınız aşk olsun çok zor mu sorduğum soru

canım ağda yap dicem ama canın tatlıysa dayanamıyorsan hamileyken hiç kalkışma jiletle de daha çok çıkıyor en mantıklısı yine dışarda yaptırmak yada epilatör alıp yapmak buz torbası ve hassas bölgeler için ayrı başlığıda oluyor ama ben yapamıyorum mesela onunla sadece bacaklarıma koltuk altıma yapabiliyorum üst yerlerine epilasyın iyi oluyorda alt taraflara gelice acıyor ama deneyebilisin.. Bende naparım bilmiyorum bir merkeze gidip aldırmaya da utanırım bende elimden geldiğince kendim ağda yapmaya çalışacağım yapabiliyorum ilk bir iki çekişten sonra alışıyor tenim ama hamile olunca nasıl yaparım bilmem...

anam herkes gitmiş.niye gittiniz yaa.güler sen de hem kırk yılda bir geliyosun hem sohbet bilem etmeden gidiyosun ama aşkolsun.

kıslar nassııız..isiiiz ınşallah..keyıfler nasıl bakemm kaydirigubbakcemile5

heyoo.yimektemiisiniz kısçeler..

gıslar gıslar gelemmı yanagızdan öpemmı..
hey hey hey...:teytey:

bendede makına var..agda magda bılmem ben..kafama gözüme bulaştırırım..kapı kolları elektrık dugmelerı batar vallah..

sonra da en az 3 hafta yumuşacık oooh kaydirigubbakcemile3

evet ozıcım..bende yımek yıdım..pc basında tabı..vaktım az..yazmadıgım yer kalmıyor ama.
oğlan uyanmadan muhabbetın belını kırıyom..sonra uyanınca peşımden ayrılmıyor kuyrugum..kaydirigubbakcemile3

16.haftada gel dedi.ben ctsileri gidebiliyorum ya.16 hafta aslında 3 nisan oluyor ama ben 10 nisanda gideyim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…