Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yok böyle birşey kaç gündürr hijyenim aklımda ne yaptı diye size yazacam hep unuttum tam şimdi aklıma geldi açtım sayfayı yazmışş maşallah bebişinede çok tatlı Allah nazarlardan saklasınn
kız ozi eymen bebekte bizim topikin bebişi istersen onuda yaz listemizeee

nire kayboldunuz yinee nannnnn
dilekçim ya seninle hiç denk gelemiyoruz son zamanlarda ben çıkıyom sen geliyonn kısmet işte öpüyom seni şeker üzülme sakın bebiş yok diye daha iyi rahimin toparlanır yeni bebişi daha sıkı tutar ne kadar zaman geçerse o kadar iyi çok erken olucaktı yoksa
bu arada nilümden ve olcaydan haberi olan varmıı yahuu kadrişte gelmiyooo hiççç

çiğdem kız nurtenle ne oyunu yaptınız bana söyle bakem kim planladı.
sen verdin numaramı dimi.

akşam olduuuu penceremde
biiiir mahsum mor menekşe ağlıyor mu nee
gölgelerin kollarında
hatırlar halka halka
ben ona tutsak
nerdeee nerdeee
çarem nerde nerde
nerdeee nerdeee
en son çizgi nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar teşekkür ederim neden sezeryan olduğumu doğum hikayemde anlatacağım...
yakında onuda paylaşırım...

Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin...

ayy ben hamile olunca bana da söyle ben de üye olayım gelişimlerle ilgili mail atıyorlarsa güselmiş... iyi haberdar ol sen yine de akluna yatan olursa yararlanırsın...

nasıl olayım seker..sabah dohtura gıttım..adet olursun bekle dedı..1 hafta daha olmazsan gelırsın dedı nurcum...zatten gebelık yoh..sempatiksalakcinni

canımm sağlık olsun.. Allah en hayırlısını bilir.. Hem böylesi daha iyi kendini toparla azıcık... Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun tatlım... a.s.

canımm sağlık olsun.. Allah en hayırlısını bilir.. Hem böylesi daha iyi kendini toparla azıcık... Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun tatlım... a.s.

evet seker.sabırla adet olcagım gunu beklıyorum..
gel artık adet gelll..beklıyom burda..bilmiyorumkismile
gel.gebertırım bak..senağlama

HERKESE KOCAMANNNNN ÖPÜCÜKLÜ GÜNAYDIIIIIIINNNNNNNNNNNNN
Şeniz

Rabıım herkese bÖle tombıŞ tatı bebıŞler nasıp etsın

Bırı senın kızın bırıde ÇıĞdemın kızı kıs
AMA OĞLUŞUMA VERıRSENıZ GELıN OLURLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…