Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen normal ağda gibi sıcak suya mı konuyor birde ağda bandı var mı kendisinin yoksa ayrı mı almak lazım.. Kullanışı da yazıyordur heralde.. Dışarıdaki merkezlerin yaptığı gibi çabuk oluyor mu barii değsin onu kullandığıma.. Özel bölgede sorun çıkarmıyor sanırım benim için orası için lazım zateb bacaklara epilasyon yapıyorum...

kızlarrr oku oku bıtmedı ee kolaymı bır haftanın yazısı :) ben geldım evdeyım artıkınnn

kızlar diğer bebişlerini bekleyen listemizi artık bilge yapamıyor yoğunluktan.birisi de
onu devam ettirsin.kızlar topiği iyice terk ettiler niye uğramıyolar.bizi duyun kızlaaaaar nerdesiniz.

kızlar gunaydın ben cok fena grıp oldum ya ne yapmam lazımm gecmesı ıcın offffffff

günaydın sevalcim.ben de geçen hafta grip oldum henüz iyileşemedim.
limonlu ıhlamur içtim 2-3 gün bıraktım.portkal suyu içtim sonra.
burnum çok tıkanıktı nefes alamıyodum.şu deniz suyu damlalardan aldım ama
işe yaradğını söyleyemem.şimdi geniz akıntım var sadece.zorlanıyorum yutkunurken.
yapacak bişey yok kendine bakacaksın.c vitamini için portakal tüket bolca.

ah cnm ya dun ldum daha burnum tıkalı uyuyamıorum yatamıorum okyanus suyu ıı gelıo dıolar ama herkesede ıı gelmıo demekkı bende dogal iileşmeye calişicm ıhlamur c vıtamını falan ay tam hamılelık sorunlarından kurtulamadan grıb cıktı basıma mafoldumbenbebegım saglıklı olsunda napalım hepsı geccek ıns

hee tmm cnm eczaneden okyanus suyu dıemı alcaz ay o genız akıntısı cok kotudur bılmezmıyım hamılelegımın basından berı var bendeee

benimkinin adı fizyosel ama dedim ya bi işe yaradığını hissetmedim.benimki damla.bir de sprey olanları var.belki daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…