Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok geçmiş olsun canım
benim 15 ay bitince ne yorgunluk ne bitkinlik hiçbişeyim kalmadı çok şükür az daha sabret canım şimdi maşallahım var. hafta sonu tüm evi temizledim of yoruldum demedim üstüne bide misafirlerim geldi yemek ti çaydı derken heç oturmadım

ben baktım bışey anlamadım..puan yerı de goremedım...
hade hade hatırlamsımıs...
alınganlık yapmısım ölemi...
düverım valla alsanaalsanasmile
adet olmadım bu arada...:gitme:

canım
altta yıldızlar var ya
oku o yıldızların en sonuncusuna tıklıcan yıldızların hepsi yancak

ama şaka ettim kısmaaaa

kıslar bana eccük izi verirmisiniz
memekimi yiyip de gelim

cnm kurtajdan snra normal degılmı gecıkmeler pek bılmıom ama

hayır..kurtaj sonrası adet olmak gerekıyor...en gel 6 hafta sonraya kadar...olmassa proplem canımcım...ama olcam ben beklıyorum sabırla..:gitme:

oh nurtenım senın gıbı olsam keske yaaa

olursun canım inşallah az daha sabret
her gebelik bir olmuyo malesef
benimde göbek aldı başını gidiyo beni çok kısıtlıyo

hem nazar değmesin bi tarafımı kaşiim mi delikafadulden

inş cnm beklıom o gunlerı sabırsızlıkla hadı sen gıt yemegını yede gel

ben kaçtım kıslar..kendunuze ıyı bakın emi..Şeniz

YemeĞımı yedım geldım,sız nerdesınız.hala uĞrmayanlar var nekadar ayıp ama yaa.

nasıl oldun seval yaptın mı bişiler.meyve yiyosun dimi bol bol.evdesin bak
kendine bakım yap.

bende allaha sukur bas agrısı ıc olmadı yaa aman bıde o olmasın

ozii ordamısın..

nasılsınız kızlar... Ben evi temizledim kaç gündür derslerden ev işine baktığım yoktu.. Yemek yaptım Bıktım artık ders çalışmaktan bu haftada geçse de haftasonu sınava girsem hiç olmazsa biraz rahatlarım... ıyi hissetmiyorum kendimi başım sürekli ağrıyor her gün muhakkak bir ağrı kesici alıyorum ve çabuk uykum geliyor nescafe ile kanka olduk:) bir de eşim süt felan yapıyor meyveli içiyorum o iyice uykumu getiriyor dedim sınava kadar süt içmicem uyukluyorum ders çalışırken... yine yağmur yağıyor havalar ısınsın artık yaa....

selammmm kızlarrr iyi haftalarrrr anam ne çeneniz düşlenn nannn oku oku şaşı oldum :bbo: cuma bizim tahsilat ve ödeme günü slm yazdım dahada bakamadımm vınnn da kesilmiş (koçiş sağolsun faturaları 1 haftadır cebinde gezdiriyomuş ben ödedi sandım elektiriğide kesmişler neyse eşim harikiri yaptı elk. açtı) haftasonu giremedim amaa çatladım yanii özledim lenn gacılar sizi ne alışmışımm yaaa ne olacak bizim sonumuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…