Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduummm
içime doğdu hemencik geldim
kıs bu bilge nerelerde
onlıne oluyo hep ama yanımıza uğradığı yok klava:

ay merak ettim yaz sil geri hemencik
ben yapar gönderirim saaaaa

cnm o hazıran annelerının topıgınde hep orda buraya ugramıo malesefff alsanaalsanasmile

ay kıs bumuyduu
Allah canını almasın emiiii
eee al yavaş yavaş ağzında eriterek ye
benimde canım istemişti de mc donalds dan aldı eşim bana onlar daha sıcak oluyo diye
hemide şubarın başında kaydirigubbakcemile3

ya cnm yenı yenı bogazım gecmeye basladı ya sımdı tekrardan sısmesınn olurm yoksa bıraz daha sıcaklrı beklıyım en iisi mc ınkıler kaymak gıbı oluo

kıs sende tatlı şeyler istiyonben gibim
senin de mi erkek olcek neeeeeeee

doğrucanım
ben aşerdiğim şeyi bulamadım
nette baktım 100 gr mı 25 lira
yuh dedim mevsimini beklerim daha iyi didi
oda ta haziran gibi felan çıkar

yok cnm ben tatlıseyler ıstemıom sadece dondurmayı cok sevdgm ıcın dondurmada bıle eksı seylerı tercıh edıom .d

kız gece rüyamda ayıptır sölemesi göğüslerimi gördüm
rüya tabirine baktım kız çocuk dpğurmaya diyooo boshayallersmile

kıs benim eşim ta ankaranın en büyük halinde arattı 1 ay önce
onlarda 1-1,5 ay sonra anca gelir demişler
oda en erkennn

kızlar nabersiniz. Ay şakalar süpermişş çok güldüm aslında bisküvi şakası tam uygulanacak gibi birde sular idaresi şakasına bayıldım ama tanımadığın biri olması lazım... Son iki günüm kaldı kızlar sınava rahatlıcam ınşallah. Dün çok belim ağrıdı birdenbire tuttu reglimde bitmişti neden oldu bilemedim. Üşüttüm sanırsam. Drs bakamadım pek bugün bakcam biraz daha birazda yarın bakarım sonra sınav.. Sonra bir hafta ara vercem ama ev işleri birikti onları yapmak lazım.. Haftaya çalışmalara başlıyoruz kızlar normalde yumurtlamam ikinci haftası ama erkenden başlıcaz haftaya çarşamba randevu aldım dr gitcem yine gel demişti bir daha bakarız yumurtlamana diye ama ben 21. günde yumurtluyorum 35 günde bir oluyor reglim.. O zamanda gitsemmi acaba yumurtladımmı diye bakar daha garanti olur sanki ama bir sorun olsa 13. günde de görür dimi...

hoşgeldin şekerrrr
ben heç çalışmadım doğru dürüst sınavda ne yapcam bilmirem

senın bebek degısmesın karnında kıza :roflol:
ay cnm kılosu cok pahalı ya gercı marketlere daha gelmemıs gelse azcııkta olsa alcm ben :d

aman öznur biz kimsenin canı çekmesin diye sölemedik sende açığa verdin hemen heee kiraz yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…