Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seval kocişine netten bi demet gül siparişi ver
içinede bi not yaz
aşkım seni seviyorum diye
o seni arıcaktır sende hiç anlamazdan gel
akşamda 1 nisan dersiiin kaydirigubbakcemile3

yada kocanı ara
şans topu oynamıştım ikramiye bize çıktı
ay çok mutluyum de
onun çekilişelri yanılmıyosam dün yapılmıştı isabet olur

bende kocişi arim işyerimde fenalaştım hastaneye gittim doktor baktı bebeğimiz kızmış aslında diim nasıl şaka amaaaaaaaaa

ben bikeresinde bekarken bi arkadaşıma yapmıştım bi şaka,
annem onlara oturmaya gitmişti
bende annemi çağırmak için aradım telefona evin büyük oğlu çıktı birden hiç aklımda yokken muzurluk yapiim dedim
iyi günler efendim ben ahmet beyi aradım dedim ( babası )
oda ben oğluyum buyrun dedi
ben emniyet müdürlüğü cinayet masasından arıyorum ahmet bey dün bi cinayete tanıklık etmiş acil müdürlüğümüze gelmesi gerekli dedim
ama nasıl içten içe gülüyorum
çocuk hiç bişi diyemedi birden dondu kaldı
annemin sesi geliyo nurtenein sesine benziyo şaka yapabilir diyo ama o an çocuk yazık neye uğredını şaşırmış. telefonu annesi aldı elinden en başladım gülmeye.
hala daka istanbula gittiğimde görünce bana intikaaaaaammmmmmm diyo kaydirigubbakcemile3

öznur sende bi arkadaşına kocanı arat
ben öznur hanımı aradım
yapı kredi bankasından arıyorum bizden çektiği 10000 tl lik kredinin 3. taksidini geciktirdi desin
kocanda seni arıyınca senin nerden haberi oldu felan dersin

yada şeyde olabilir yapmış olduğu kredi başvurusu incelendi ve onaylandı
gelip parasını alsın desin

bide benim klasik bi şakam var
iyi günler ben sular idaresinden arıyorum sularınız akıyomu acaba diyorum
yazık gidip bakıyolar
sonrada gitte ayaklarını yıka o zaman çok pis kokuyo diyorum kaydirigubbakcemile3

Ay kız bu sular ıdaresı Çok gÜzelmııııŞ.bayıldım bunu yaptıracam ben kocıŞe yada banka Şakasıda Çok gÜsel.

Bir paket kremali bisküvi alinir. Bir kac biskuvi ortadan bolunur ve kremalari alinir yerine dis macunu sikilir.Sirasi ile pakete bir dis macunlu bir normal biskuvu ust uste dizilir. Saka yapilacak arkadasin yanina gelindiginde bir tane agzimiza atariz sonra arkadasa ikram ederiz. Dogal olarak bööööoo bu ne bicim buskivi diyecektir. Siz durumu caktirmadan ne olmus gayet güzel deyip siradaki normal bisküviyide aziniza atarsiniz. Bir daha dene deyip siradaki öbür bisküviyi de tekrar ikram edersiniz

Seval bu Şakayı dÜn dıyecektınkı bıskÜvıyı hazırlayacaktım.
Şımdı nerden bulayım burda malzemelerı.
Çok gÜselmıŞ aslında bu da.

Önce güzel bir melemen yaparsınız soğuduktan sonra şeker poşetine koyarsınız. Bunu ceketin içine saklayıp kalabalık bir ortama gidersiniz. Etrafa midesi bulanıyor imajı verip çaktırmadan poşetin içine kusma numarası yaparsınız. Etrafınızdaki insanların ilgisi size yönelince poşetin içine elinizi sokup melemeni elinizle yemeye başlarsınız. Dikkat edin çevredeki insanlar üzerine kusmasın:roflol:

ay çok güselmiş yaaaaa

seval buna bayıldım ama
benim midem hassastır
herkesten önce ben çıkarırım bilmiyorumkismile

bende bu ıkısını begendım cnm ama su menemen bıraz yurek meselesı yaa

kıslar az kaçtım ben
işlerimi toparlamam gerek by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…