Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benmde cnm hıc tatlı ıstemıo hep eksı seyler yıyesım va ama dondrumada bnmde aklım kaldı acıkcası :d

yapamıcam canım.
benim bitane oda var.orada tek kişilik yatak,dolap,komodin ve birde bilgisayar masayla
eliptik bisiklet var.bilgisayar masasını çıkarabilirim odadan ama spor aletini kaldırabileceğim yer yok evde.
yatak odasına zor sığar.herhalde kalır orda.bebk için sadece ufak bi yatak yeri kalıyo.
napcam bilmiyorum.

benımde evım musaıt degıl bende yapamıcm napalım artık sımdılk yatak odamıda ıdare edıcek bızım

napıyonus gacılar :)

sadece karyola al bebişine yatak odana kor..1-2 sene sonra alırsın komodın gardrop ws. olmasmı canımcım..

ozaman gelsin de bakarız yeterki sağlıkla doğurabilelim.
ben henüz hiçbir plan yapmıyorum.alışveriş bile yapmadım hiç.7 ay olana kadar pek düşünmüyorum.

kıslar benim yerim olduğu halde ilk etepta bende od ayapamıcam
evimde 1 odam boş
sadece bi yüklüğüm var orda yorganlarım yastıklrım felan
bi bilgisayar var
bide kocişin spor aletleri var
ve en güzel güneş gören odam o
onun içün 1 sene sonrasına kısmat olursa sabit bilgisayarı görümceme vercem nasılsa dizüstüde var evde. spor aletlerinide hoopp çatıya ( apartmanda kömürlükler yok sığınak yapcez diye kömürlük koymamışlar fazlalıkları koyacak yerim yok )
sadece kalıyo orda bi yüklüğüm
bi baza alırım kenerlerı korkuluklu bi dolap bi şifonyer oh mis gibim odaolur bebişime
ama şimdilik bi park beşik alcam o kadar

gazman mı oldun nurten..uçuyon mu bari.. :roflol:

gazmanmı gazmanın ne yaptıgnı bılıon demı :roflol:

kısım hamile kaldığımdan bu yana gazmandan farklı yanım mı kaldı ki
bebeğe çok faydalı olduğu halde nohut fasulye yemeye korkuyorum :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…