Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıs çiğdoşun morali bozuk
işten çıkartıyolarmış ve yetişcek biton işi varmış onlarla uğraşıyo muhakkak
bi bakıyodur napıyoz diye gidiyodur

kıs yazık öle demeyiiinnnn
çiğdemim bizi aldatmazzz ihanet etmezzzz,
bakın bilge zillisine başka topiklerde dolanıyo bi bizim hatırımızı sormak yok nerdeeeeeeee

evet ozının dedıgı gıbı bıde caka satıo bızee yokuz dıeee bı slm desın cıksın ozmn

evet onlardan önce bız vardık bızımle muhabbet edıodu hep ama sımdı her gun gırıo o topiğe ama bıze bı kere bıle ugradıgı yokkk bılge hanımın

nasılsın nilüşüm
keyfin sağlığın sıhatin nasıl
çıkıldımı depresyonlardan bakem
şükürler olsun çıktım ama eski keyfim yok artıkboshayallersmile

madem bayılıyosun niye hiç gelmiyosun.
inanmıyoz işte :dilcikar:

ben hep geliyorum kıssss ama geceleri vaktim oluyor sizleri okuyup çıkıyomolumunekankayizsmile

bizim de eylül anneleri topiğimiz var ama biz girmiyoruz oraya hiç.
sarmadı beni.çok kalabalık.zaten kovmuşlar da :roflol:

bende bı ıkı defa gırdım ama hıc hos degıl cıdden baya kalabalık
kımı kovmuslar kızzzz

kızlar bende bir senesi 1 nisanda eşimin eski kıyafetlerini giydim kafamada şapka taktım tam bir erkek kılığına girdim önümede sağır ve dilsiz yazan bir yazı yazdım
mahallede başladım arkadaşlarımı dolanmaya bir tanesi para bile vermişti bana:roflol:
sonra kaynanam kömürlükte odun kırıyordu oraya gittim beni görür görmez baltayla üzerime yürümüştü hemen şapkayı çıkarıp kendimi tanıttım zor kurtuldum elinden:roflol:

niye nilüfercim yaaaa
3 günlük dünya hayatta hiçbirşeye canını sıkmaya değmezzz
stresten üzüntüden Allah muhafaza hasta olursun
herşey yerine gelir ama sağlık gelmez hayatım üzülme gül boşverrrr

lan bızde kendı kendımızı gaza gtrdık dondurma dıe dıe kım baslattı bu dondurma muhabbetını bakıyım

:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bende bikere arkadaşımın bitanesinin çarşafını giyip komşuların evini dolaşmıştım
Allah rızası için diyodum para veriyolardı bu az makarnan unun yok mu diyodum
annem bile tanıyamadı düşünün yazık bi pakette makarna getirmişti

yok kısss bende öyle yapıyorum :dance:

ben degılmmm bakma bana öleee ah o oznur yokmu oznur kesın oo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…