Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ii bakalımmm kocişin gelmişş ama erken gelmiş ya sen yolla onu de erken geldın gıt bı saat nsra gel :roflol:

kız nilü kocan geldi gitcen mi bakemklava:

Lamba
Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta geçtim. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: "Bacım o geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa."

Toplamda
Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 YTL" diyor.. Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz..

kızlar benimde akıntım oluyor yumurtluyormuyum yoksa normalde olmaz akıntım yumurtlamadığım içi
ayy bu muhabbetin içinede böyle bir soru gitmedi ama :roflol:

yok yok gıtmez o sımdıı bı hosgeldın dedı öptu kocişini sonra hemen buraya geldıı dımı kızzzz

kırkyılda bir yumurtayı bulduk heralde ama benim kociş hala gelmemiş ben geldi sandıydım :roflol:

Namaz
Ramazanda cemaat toplanmış, teravihde. Ufaklığın teki de annesinin peşine takılmış gelmiş. Namaz kılınırken sessiz sessiz olanları izleyen çocuğun dudaklarından hayal gücünü ortaya koyan şu cümleler dökülüyor. ''Yatın kölelerim! Kalkın kölelerim! Yatın kölelerim! Kalkın kölelerim!'' Cemaat uzun süre secdeden kalkamadı tabi... *******

Potansiyel müşteri
Kırmızı ışıkta durduğum anda yanımdan iki motosikletli ışık hızında ve tek tekerlek üzerinde geçti.. Ben ağzım açık olayı izlerken yanıma yanaşan 112 ambulansından doktor camı açtı ve bana: ''Gördün mü bizim müşterileri... Hey maşallah!'' dedi. ********

ay bunlarda sonuncuyduuu

hele ben nasıl yumurtluyorum bılmem gercı bnm yumurtlama zamanım coktan gectıdeee adetı beklıyom ya bişiler gelıyo gıdıyom geldı bu sefr dıyom bakıyom akıntı :kedi:

kızlar benimde akıntım oluyor yumurtluyormuyum yoksa normalde olmaz akıntım yumurtlamadığım içi
ayy bu muhabbetin içinede böyle bir soru gitmedi ama :roflol:

canım akıntın şeffafsa yumurtluyorsundur hatta çatlamak üzere olabilir bilem
kaçıncı günün bu gün???

kırkyılda bir yumurtayı bulduk heralde ama benim kociş hala gelmemiş ben geldi sandıydım :roflol:
nasıl yawww nerden anladın geldiğini yada nerden anladın gelmediğinikaydirigubbakcemile3

ayyy koptum ayrıldım yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :roflol:
bilgecim şahaneydi ya :roflol:

bende ambulansa bayıldımmmkaydirigubbakcemile3:roflol:

kımı kandırıyons en kociş gelmedı dıyee geldıdee gıdıcen sımdı bızde tabı aa bunun kocası nasılsa gelemdı dıcez dımı dedıkoduya mahal vermemek ıcın öle dedın ama yıyene :roflol:

bu cigdem hakkaten uyuduu kaldıııı kocasıı cıgdosuu al yatagına ggoturrrr :roflol:

canım akıntın şeffafsa yumurtluyorsundur hatta çatlamak üzere olabilir bilem
kaçıncı günün bu gün???

nasıl yawww nerden anladın geldiğini yada nerden anladın gelmediğinikaydirigubbakcemile3

canım (afedersin) şeffaf ve uzun laelaelaelaelae
arabanın sesinden anlıyorum balkonun kapısı açık :roflol::roflol:

gördünmü çiğdoşun kocişi geldi götürdü kızı yatağına ALLAH razı olsun senden :roflol:
çiğdemim sakın yanlış anlama bizi seni seviyosssssss ŞenizŞenizŞeniz

anamm valla gıttı bee bnm sesımı duydu galıba adamcagızz :roflol:
sende hep bnm basıma vuruyon ama :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…