Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cıgdos senı sevıyozz hee sakın alınma yarın bunları okuyunca saka ettık bız sana opuyorumnanaktan

yiyene vuruyom canım :roflol:
onu yemediğine göre bunuda yemezsin dimi canım:roflol:

bn kalkıyım artık yaaa menemen falan yapıcm anca yaparım sofrayı hazırla kocişi kaldırrrr

bu sevale opuyorumnanaktan
buda bilgeye opuyorumnanaktan
ay kadrişimle gülerimide unutmayım opuyorumnanaktan
ay buda çiğdoşa opuyorumnanaktan

hıc yermıyım nılufer yaa tokum ben tokk :roflol:
var bılgem olmazmı dedık ya dun gece msnde konutuk nıluferle dıye sen orayı atlamısın heralde :)

bilgecim var msn sevalinki sende varsa ondan alırsın benimkini bende aklerim seni a.s

bana da verin msn ninizi
güleride yazın hade çabukkv çıkmadan

sevalim bu sefer sana oklava veriyorum sen hak ediyon bak bana ne yollamışşşş klava:

kızlar davulcu geldı ya esım kalktı bnde oynadım azıcık ay ıcımden geldııı yaaa :roflol:

bn kalkıyım artık yaaa menemen falan yapıcm anca yaparım sofrayı hazırla kocişi kaldırrrr
ben önceden domatesi alıyorum bolca doğruyorum biberleri de sonra azcık pişiri soğuyunca kavanozlara koyuyorum sonradan su kaynatıyorum kavanozları kapak kısımları alta şekilde suyun içine kapatıyorum konserve gibi sonradan çok rahat oluyor

tamam tamamm kızma gemen yaaaa saka ettıydım ben sanaaaaaaa.s.
bılgem topiklerde msn adresı vermek yasak ama ozelden atakkk

bnm annemde yapıoo ondan cnm saolsun gecen sene yaptıı cok rahat olmustuuu vallaaa

yok kız burda yazda herkes görsünn :roflol:
ilahii delüü özleden at tabeekaydirigubbakcemile3

şakalaşıyoruz bitanem hiç kızarmıyım sana kızmamda şakasındandır bitanem opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…