Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hımm tmm ben htrlıyamadımda bır an ay cok unutkan oldum ya
bn demıstım yazar o gıderken dıe bak yazdı afiye olun kusum

Nabersiniz kızlar... Öznurcuğum hadi öğrende cinsiyeti haber ver.. Ama bana da erkek gibi geliyo senin ki kız... Bende örgü çok severim yengem teyzemin torununa örmüştü geçen sene çok güzellerdi doğurasım gelmişti valla.. Harika oluyor örmeler ve sıcacıkta tutuyor hiç hazır alınanlara benzemiyor. Ah ahh bende hamile kalabilsemde yengeme ördürsem ne güzel benimde elimden hiçbişi gelmez böyle.. Yengem çok güzel örüyor. Nurtiş demek senin çocuk Zeki Müren'e tepki veriyor.. Türk Sanat Müziği sevcek demekki... Çikolata çok yemeyin kızlar kafein var abartmadan yiyin. Ya havalarda bu hafta hep soğuk ne güzel bu hafta dinlendim ders çalışmadım ama dışarı da çıkamadım gerçi halimde yoktu evle de ilgilenemdim bugün akşama kadar evde temizlik var... Yarın mutfağa ek dolap takılcak onu silcem yerleştircem sonra da çıkarız artık kocacıkla bunaldım valla ya yarı açık cezaevinde gibiyim...

ana kız araştır bakem netten ahmet faruk belki ünlü biridir ermiş falan ay ben çok etkilenirim rüyalardann

aman benim minik sıpacım çikolata delisi olcak desene
ben hergün 2 fincan sıcak çikolata içiyom
akşam da rahat koca bi tablet yiyom üfffffffffff

kıs nurten süte bile hamişken kakao falan koymayın diyolar çok yeme senn valla

kız çiğdem işyerindekiler hamile olduğunu bilmiyolarmıydı.
tazminatı vermezseler hamile bayanı işten çıkarmak suç değil mi.
haberleri yok demek bunların.

söylemedim ama bu hafta söylüycem artık geçen patronun biri dedi bu evrakları koli alır toplarız sende üzerlerine yazarsın bunlar sosyete bişeyi ellemiyorlar yani sen topla diyo bana kibarca içimdenn olduuuuu dedim dünde çöp günüydü bütün elemanları postaladılar dedim çıkarken tam çöp günü bugün çöpleri isterseniz çıkarınn aaa çöp nerde diyo adam aşağıda koca torba inince görürsünğz dedim çıktımm kaydirigubbakcemile2
ben bebişime 7 ay bitmeden bişi almıcam daha çok erken çiğdoşum ya

kıs öylede herkes bişey alıyoo sinir oldum anneciği bişey almadı alıncak bebişim diye aldım mecbur
ben cumartesi günü cinsiyetini öğrenince ilk kıyafetini almak istiyorum.
bi tanecik tulum alıyım bari yaa.
öznur evde net varsa akşam hemen yazz cinsiyetii kıss çatlarım valla

cıgdem allta onlınesın bacım neden yazmıon sendeee

geçmişi okudumm kıssss

ayyyy kafacazımın tepecazıı şişiti sabahtan beri yazıcı carr carrrr yazıyoo

ben geldim
kıs ne konuşuyonus arkamdan öle aklinialirimsmile

ay çiğdem kolay gelsin
ben 3 ay önce bitirdim onları
kebiri yazdırmak 1 günümü almıştı
yevmiyede aynı şekilde
2 gün o yazıcı çalıştı
artık eve gidiyodum evde bile kulağımda çınlıyodu sesi

evet bende bayılırım türk sanat müziğine eşim zaten zeki müreni çok sever
çocukta hip hopcu olurmuş :roflol:

arkandan konusmadık kızz hemde kotu bişi konsumadık kı sempatiksalakcinni

maşallah çok tatlı bende bayıldım ama nazarım değmesin diye fazla bakmıyom :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…