- Konu Sahibi EU3
-
- #8.981
gunaydın kızcelerrrr
hadı bakalım oznurumm senın bır gunun kaldı benm daha bır haftam var off beklemek sıkıcı
nurtenım evet cnm ben 15nde gıdıcem daha var bana bu arada maşllah yaaa kocaman olmus efemızz
kızlar ben bebısımın böle ufk ufk sankı kıpırtılarını duyuyo gıbıyım cok az ama
bıde kızlar ben dun gece rıya gordum bebegımı 6 aylık dunyaya getırmısım erken olmus ama bı gırceksınz maşallah tosun gıbıydı yanı hıc 6 aylık gıbı degıldı emzırıodum onu ılgınc tarafı konusuoduu bıde bnm adım ahmet faruk dedı ya bız ona babska isimle hıtap edıoz o bıze ööle dıo kafam cok karıstı benımm
aman benim minik sıpacım çikolata delisi olcak desene
ben hergün 2 fincan sıcak çikolata içiyom
akşam da rahat koca bi tablet yiyom üfffffffffff
kız çiğdem işyerindekiler hamile olduğunu bilmiyolarmıydı.
tazminatı vermezseler hamile bayanı işten çıkarmak suç değil mi.
haberleri yok demek bunların.
ben bebişime 7 ay bitmeden bişi almıcam daha çok erken çiğdoşum ya
öznur evde net varsa akşam hemen yazz cinsiyetii kıss çatlarım vallaben cumartesi günü cinsiyetini öğrenince ilk kıyafetini almak istiyorum.
bi tanecik tulum alıyım bari yaa.
cıgdem allta onlınesın bacım neden yazmıon sendeee
Nabersiniz kızlar... Öznurcuğum hadi öğrende cinsiyeti haber ver.. Ama bana da erkek gibi geliyo senin ki kız... Bende örgü çok severim yengem teyzemin torununa örmüştü geçen sene çok güzellerdi doğurasım gelmişti valla.. Harika oluyor örmeler ve sıcacıkta tutuyor hiç hazır alınanlara benzemiyor. Ah ahh bende hamile kalabilsemde yengeme ördürsem ne güzel benimde elimden hiçbişi gelmez böyle.. Yengem çok güzel örüyor. Nurtiş demek senin çocuk Zeki Müren'e tepki veriyor.. Türk Sanat Müziği sevcek demekki... Çikolata çok yemeyin kızlar kafein var abartmadan yiyin. Ya havalarda bu hafta hep soğuk ne güzel bu hafta dinlendim ders çalışmadım ama dışarı da çıkamadım gerçi halimde yoktu evle de ilgilenemdim bugün akşama kadar evde temizlik var... Yarın mutfağa ek dolap takılcak onu silcem yerleştircem sonra da çıkarız artık kocacıkla bunaldım valla ya yarı açık cezaevinde gibiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?