Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen hala yemek yemedin mi.geç oldu yesene artık.ne alternatifler var şekerim her istediğin yemek tütü varmı oralarda.

erkeğe de olur bu hırka.efeye ör bitane.

aaaaaaaa evet ya
kollarını sıfır yaparım
uçlarınada yıldız yerine ponpon koydukmu süper bi erkek süveteri olur
sağol kıs benim de içim gitmişti buna

nurten senin banyo paspasları bittimi kıss

bitmedi daha sınav vardı ya akşamları ona bakamadım
hafta sonları da misafirim eksik olmuyo sağolsunlar
ipimde bitti krem sakal ip almam gerekiyo

nurten senin doktor kontrolu nezaman canım.
detayları ultrason haftana gelmişin sende.

ayın 21 inde canım
21 inde gitcem sabahında doktora gidicem ordanda sağlık ocağına gidip tetanoz iğnesi olcam

yani tam 20+3 haftalık oluyoruz
hem doktoru değiştirdim ilk kez bu doktora gidicem bakalım ne dicek
belki gidince alır ayrıntılıya hemen

21.haftanın içinde oluyosun ozaman dimi.benimde aynı zamana denk geliyo ultrason.aynı gün bende tetanos olayım diyorum zaten.

21.haftanın içinde oluyosun ozaman dimi.benimde aynı zamana denk geliyo ultrason.aynı gün bende tetanos olayım diyorum zaten.

tetanoz için gün veriyolar önceden diye biliyorum ben canım ya bilgede öle yapmıştı baya bi önceden gün almıştı. Bence gitmeden bi araştır.Olmazsa bağlı bulunduğun sağlık ocağının telefonunu ara sor. Hemen yaparız derlerse önden gitmene gerek kalmaz

kızınız olacak diyomuş

hayırlısı olsun :)
benim hep kız diye umudum vardı ama şimdi oğluşum diye sevdiğimden hiç kız geçmiyo içimden

sabah kahvaltı yaptın mı bari
bebeği açlıktan ağlatma karnında

aman ya bizim patronlar gene kavga ediyolar ya
üfff bıktım bu adamların kavgalarından

kıslar bende az işlere bakim
şimdi çıkıp bana sarmasınlar :)hadi görüşürüz şekerler

aradım sağlık ocağını.randevu almama gerek yokmuş.dosya açtırmam lazımmış.aynı gün açtırıp aşımı olabilirmiyim dedim.olabilirsiniz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…