Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar nasılsınız.. Ben ancak kalktım.. Sabah bir posta uyandım eşimle kahvaltı ettik elcağızlarıyla tost yaptı sağolsun uyandırdı beni kocişim.. Sonra yinr yattım ben o gidince şimcik ev işlerine girişeceğim. Ay yukarı katımızda bir kiracı var. Eşiyle boşanmış sanırsam annesi babaıs ve kız çocuğu ile kalıyor. Kız biraz yaramaz ama annesininde normal olduğu söylenemez kızdığı zaman kızı çok fena dövüyor inliyor valla bizim ev.. Tavan başıma yıkılcak o kadar yanii.. Kız da yaramaz ama ya annesi iyice çiledne çıkıyor yada annesininde psikolojik sorunlar var bilemicem ama kızcağızın çığlıklarını duyunca içim bir tuhaf oluyor.. Biz bebeğiiz gelsinde gözünün içine bakalım diye bekliyoruz ama böyle annelerde var işte...

anam senınkıde erkek olursa yandı bızım kız kaydirigubbakcemile3
oznurcum bnm tahmını dogum tarıhım bır ay önce 28 eyluldu ama persembe gıdıcem omn hem cınsıyetı falanda bellı olur ozmn hesını yazarım detaylı

sedacık günaydın.yeni gördüm kız seni,kaçırmışım.
demek kociş sana tost yaptı oh ne güzel.

ben oğlumun resmini koyacaktım ama çok güzek çıkmadı resimde yaaa.
doktorun yakaladığı açıları pek beğenmedim.yine de yarın getirir koyarım bakalım görebilecekmisiniz pipiyi.

ayyy canım bilirim o duyguyu bizim üsttekilerde çocuk yok karı koca her Allahın günü kavga ama ne kavga evde kırılmadık eşya kalmıyoo bir pazar hava bozuktu eşimle evde kalalım tembellik yapalım dedim amanınnn sabah 11 de bir başladılarr gece 1 kadarr sinirimiz bozulduu bir ara eşime dedim yemek götürelim şunlara yerken 10 dak ara verirlerr şiştikk amaaa

kudretin doktoru pipiyi zoomlamış anacım.benimki öyle değil uzaktan çekim.yani çocuğumun pipisi küçük sanmayın heee kaydirigubbakcemile3

kızlar ya bu arada cmts akşamı benim cep bir bozuldu bütün nolarımda silinmiş halbuki sime kaydetmiştim sinir oldum ya ulaşamayacağım kişiler var onlarda gittti çok üzüldüm bide susuz kaldık sucunun telide silinmişşş kafamçokkarıştı

bız anlamauızzz zumlatsaydın sende hangınınzkkı daha buyukse kızımı ona vercem :roflol:

kız seval ne diyon sapuuuuuuuuuuuuuk.ileriki aylarda zoomlatırım şekerim merak etme sen.
ne diyecem peki doktora.şöylemi doktorcuğum yaaa şu pipinin bi yakın çekimden çıktısını alır mısınız mı diyecem.:roflol:
kudretin doktoru ne muzip doktormuş demekki.

AAA KIZLAR ÇOK AYIP ÖYLE TOPİKE PİPİ MİPİ KOYMAYIN KIZ OLURSA BİZİM KIZLARIN RESİMLERİNİ KOYCAZ OLMAZZ YANİ sengözlerimebaksanab

öleyımdır :roflol:
drcugum rıca etsem oglusumun pipisini yakın cekım yaparmsnz oglumun gelecegı ıcın dıceksın :roflol:

Kızlar ben yemeke gıdıyorum.
Bu arada kaÇ kılo aldınız.ben son 3 haftada 2 kılo bırden aldım.bıraz hızlı oldu sanırım bu artıŞ.toplamda da 4 kılo almıŞ oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…