ben geldiiiiim.
sevalcim burdasın canım tek sen kalmışınj.haberi veriyorıuuuuum.
topiğimizin ikinci efe si geliyo kızlar hayırlı uğurlu olsun.
pipisini gördüm bu erkekler pek utanmaz be hemencecik gösterdi açmış
yatıyodu valla.
Ay çok sevindim canım yaaa.. Daha dün gibi hamilelik haberini verdiğin an şimdi cinsiyetini öğrendin bile.. Allah sağlıkla gününü tamamlamayı nasip etsin canımcığım.. Valla topik erkek doldu bu yıl erkek yılı demekki. Ayrıca da iki tane Efe.. Kız olursa birinizin ki kapışılacak... Erkekler çabuk gösteriyor canım kızlar geç gösteriyor...
canım ınşallah sende bu topıkte bebegını yazarsın..sende cınsıyetını ogrenırsın de burda yazarsın ınşallah yakında..ya kızlar valla bu ay yumurtlama yok dedi drara kanamadan dolayı ama pazartesi başlıcaz İnşallah denicez yine de ne olur ne olmaz dedik. Ya benimde sınavlar ara kanama derken baya ara verdik.. Biliyorum bu ay olmıcak olsa mucize olur zaten. Daha 2 gün önce yumurtlama göğlmezken bir daha ki hafta yumurtlamamı lcak ama olsun aklımda kalmasın dimi.. Ben asıl nisan sonundaki reglimi bekliyorum o zamanında olsa bari. Neyse ki final sınavlarım var haftaya çalışmaya başlıcam kafam dağılır biraz. Düşünmek üzerinde durmak istemiyorum bu konunun. Stres yapıyorum düşündükçe olmayacak gibi geliyor akışına bırakmak lazım... Nurtiş anladım canım gerçekten marifet kayınvalideninki çok şanslıymışsın görmese de örüyor bebişine... Ehh zamanında çalıştınız şimdi yan gel yat zamanı kıymetini bilin çocuk doğunca geri gelecek o günler. Amanın kız hiç düşünemiyom ya kayınvalidem varken aman ses çıkarmıyım aman banyosu sıkıntı olur yaa..
kuşum kayın valden gozslerı pek gormuyor amma yemeklerıde dokturmus massallah..benim kayınvaldemin gözleri görmüyo canım
görümcem var evde o yapar herşey
kıs benim kayınvaldemin gözleri gürmez ama maşallah yaptığı örgüleri gören insan yapamaz
şimdiden benim bebişin 4 hırkası 2 yeleği 2 süveteri var dahada örcem diyo :
he kıs amaaannn neydi o öle
şimdi ben 5 senelik uykusuzluğun acısını çıkarıyom :)))))))
ohhhhhhhhh gece uyumak gibisi yok
aman ben bide kayınvaldelerle aynı evdeydim ya
of benim kayınvalde de gece kuşu
sabaha kadar dolanırdı evde
kalkta banyoya git gidebilirsen kaydirigubbakcemile3
offf afıyet bal olsun... zemuszemuskıslar ben kayınvaldeye gidiyom yemeğe
feci şeyler hazırlamış duyunca dayanamadım cokacimcoook
valla mı kıs oznur..tebrık ederım kuşum senı...çok gusel haber....ben geldiiiiim.
sevalcim burdasın canım tek sen kalmışınj.haberi veriyorıuuuuum.
topiğimizin ikinci efe si geliyo kızlar hayırlı uğurlu olsun.
pipisini gördüm bu erkekler pek utanmaz be hemencecik gösterdi açmış
yatıyodu valla.
ınşallah olcayda bıze gusel haberı verır yakın zamanda..kıslar olcayla konuştum hepinizi öpüyo çok selamı var hepinize
biraz kafasını dinlemeye ve bebek fikrinden uzaklaşmaya ihtiyacı varmış
onun için nolur bana kızmayın gücenmeyin dedi
TEYZESİ BENİM MERT OĞLUMUDA UNUTMAYIN BU TOPİKİN İLK ERKEKİ BENİM OĞLUŞUM HEM PİPİSİ HEPSİNDEN BÜYÜK :roflol: :roflol:
gunaydın kuslarr cıgdemcım iim kusum sen nasılsın bı ıkımız kaldık kız ogreenelım barı bızımkıler kızdır belkı hee bıde guler varrrr secıp begenelımm baksana hepsı erkek
AYYY CANIM YA HAYIRLI UĞURLU OLSUN ÇOK SEVİNDİM ERKEKLER ÇOĞALIYO NURTENLE YARIŞIYODUM SENDE VARSIN ARTIKIN OĞLUŞUMA KIZ BULMAK ZORLAŞIYO
TEYZESİ BENİM MERT OĞLUMUDA UNUTMAYIN BU TOPİKİN İLK ERKEKİ BENİM OĞLUŞUM HEM PİPİSİ HEPSİNDEN BÜYÜK :roflol: :roflol:
canım ınşallah sende bu topıkte bebegını yazarsın..sende cınsıyetını ogrenırsın de burda yazarsın ınşallah yakında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?