Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar şekerler
ösnur kısssssssss
hadi hayırlı olsun oğluşun

AYYY CANIM YA HAYIRLI UĞURLU OLSUN ÇOK SEVİNDİM ERKEKLER ÇOĞALIYO NURTENLE YARIŞIYODUM SENDE VARSIN ARTIKIN OĞLUŞUMA KIZ BULMAK ZORLAŞIYO

TEYZESİ BENİM MERT OĞLUMUDA UNUTMAYIN BU TOPİKİN İLK ERKEKİ BENİM OĞLUŞUM HEM PİPİSİ HEPSİNDEN BÜYÜK :roflol: :roflol:

canım ınşallah sende bu topıkte bebegını yazarsın..sende cınsıyetını ogrenırsın de burda yazarsın ınşallah yakında..

kuşum kayın valden gozslerı pek gormuyor amma yemeklerıde dokturmus massallah..
afıyet olsun nurtenım...bol bol yeseydın barı...
kıslar ben kayınvaldeye gidiyom yemeğe
feci şeyler hazırlamış duyunca dayanamadım cokacimcoook
offf afıyet bal olsun... zemuszemus

valla mı kıs oznur..tebrık ederım kuşum senı...çok gusel haber....
inşallah allah herkesın gonlune gore versın...yenı bebışler gelsın...

kıslar olcayla konuştum hepinizi öpüyo çok selamı var hepinize
biraz kafasını dinlemeye ve bebek fikrinden uzaklaşmaya ihtiyacı varmış
onun için nolur bana kızmayın gücenmeyin dedi
ınşallah olcayda bıze gusel haberı verır yakın zamanda..
nurten cım..olcayın nıck ı neydı..ben tam çıkaramadım kım oldugunu..bilmiyorumkismile

TEYZESİ BENİM MERT OĞLUMUDA UNUTMAYIN BU TOPİKİN İLK ERKEKİ BENİM OĞLUŞUM HEM PİPİSİ HEPSİNDEN BÜYÜK :roflol: :roflol:[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol::roflol:
senın kı hepsının abısı kuşum...
an buyuk mert abiiii...:lepi:

Kızlar ben sabahtan berı bızım eskı Çıft Çızgı topıĞıne bakıyodum benım hamılelıĞımı sıze sÖyledıĞım sayfaları okudum aĞladım ne gÜzel gÜnlerdı ne Çabuk geÇtı su gıbı

TEYZESİ BENİM MERT OĞLUMUDA UNUTMAYIN BU TOPİKİN İLK ERKEKİ BENİM OĞLUŞUM HEM PİPİSİ HEPSİNDEN BÜYÜK :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
senın kı hepsının abısı kuşum...
an buyuk mert abiiii...:lepi:[/QUOTE]

SAĞOL CANIMIN İÇİ DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN :1hug:

gunaydın kuslarr cıgdemcım iim kusum sen nasılsın bı ıkımız kaldık kız ogreenelım barı bızımkıler kızdır belkı hee bıde guler varrrr secıp begenelımm baksana hepsı erkek

:icecream:
gunaydın kuslarr cıgdemcım iim kusum sen nasılsın bı ıkımız kaldık kız ogreenelım barı bızımkıler kızdır belkı hee bıde guler varrrr secıp begenelımm baksana hepsı erkek

senınde az kalmıs..cınsıyetını soyler belkım bırdahakı muayenede..:icecream:

evet dılekcımm persembe gıdıoruz keısn bellı olmustur ama bebsımızıde baglı gosterırse :)

Ay seninde oğlun var ama senin ki Mert ki tane de Efe var.. Benim kızım olursa kime vercem ben baya çoğaldınız. Artık kızım hangisini beğenirse benim kızım olcak çünkü biliyorum been kaydirigubbakcemile3

canım ınşallah sende bu topıkte bebegını yazarsın..sende cınsıyetını ogrenırsın de burda yazarsın ınşallah yakında..

Sağol bitanem İnşalla görürüm o günleri. Bu ay için nisan sonunu nasıl bekleyeceğim diyordum olmadı şimdi mayıs sonunu beklicem... Allah'tan hayırlısı napalım... İnşallah sana da en kısa zamanda verir bebişin Rabbim... Hayırlısı olsun hayırlı zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…