Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dediğin gibi bazen işe dalıyorum.sonra dönüp bakınca birileri gelip gitmiş oluyo ama genelde burdayım bakıyorum arada.

12 kilo süper.ben bu hızla daha çok alırım sanırım.bundan sonra dikkat etcem ama.
ekmek az yiyecem artık.abur cubur zaten hiç yemiyorum.

kız dilek diğer konuştuğun topiki yeni sayfada açsana.ozaman hem burda hem orada yazabilirsin.ikidebir gitmezsin.

çok başım ağrıyo yine.
erkek çocuk olunca ağrırmış diyolardı.
hakketen erkek oluyo.ikincisinin cinsiyetini
hemen sökcez artık bu belirtilerin tersi olursa kız.
ben 1.ciyi doğurmadan ikinciyi düşünmeye başladım heee.
kociş kabul ederse pek ara vermem herhal.

kuşum benım oğlumda basım hıç agrımamıstı...
ikincıyı de dogur kuşıum..2 yasına geldımı 2. yap kuşum...kardes kardes buyurler..delikafadulden

ben hergün çatlak kremi sürüyom.banyodan sonrada kakao ve badem yağı karışımı.
ama şimdi zeytinyağlı başka bi karışım önerdiler. onu deneyecem.
tamam bak oldu sımcık oldu..gusel tarıflerın sür kuşum
12 kilo süper.ben bu hızla daha çok alırım sanırım.bundan sonra dikkat etcem ama.
ekmek az yiyecem artık.abur cubur zaten hiç yemiyorum.
ekmegı azalt kuşum...

kız dilek diğer konuştuğun topiki yeni sayfada açsana.ozaman hem burda hem orada yazabilirsin.ikidebir gitmezsin.
ayy bana özelden yazarmısın nasıl yapcam oznurcum...ya ben bılmıyom..ve şimcık çıkmam lasım kuşum ya...bana yaz nasıl yapcem ...bilmiyorumkismile

sedacık günaydın.yeni gördüm kız seni,kaçırmışım.
demek kociş sana tost yaptı oh ne güzel.

hee yaptı valla.. Zaten yemek yapamaz tek anladığı tost o yüzden haftasonları felan hep o yapar hatta oturtur beni oturma odasına sen gelme tv yi aç izle der çayıda yapar kurar sofrayı.. Sağolsun birkaç günden beri de ben kalkmadan kalkıyor yapıyor beni kalıdırıyor bu ara moralimde bozuldu ya biraz iyi olur diye... Efeciğin kilosuda yerindeymiş Maşallah...

ya dimi o da beter birşey ama ben kızın çığlıklarını duyunca dayanamıyorum. Tama belkide tak ediyordur kadının canına ama kızda annesi öyle yaptıkça daha çok şımarıyor farkında değil. Acıyorum yaa...

çok yoğun birazdan gidicem bugün gelemem bidaha
yeni yasaya göre çalışanların ikamet adresleri ne zamandır çalıştıkları falan karakola bildirilecekmiş
kaç gündür onla uğraıyorum
formları düzenledim bugün karokola gidicem

daha faturalarım var birikti işlenecek kurumlar çıkıcak
birde kurumlar vergisine göre vergi levhasının tastiki geldi üffffffffff
bıktım artık yaaaa şu 4 ayda çabuk geçsede az dinlensem evde ya

aman aman bir dokun bin ah işit derler ya aynen öyle oldu.
sana kolay gelsin canım.karakola gidecek başkası yokmu,sen koşturuyosun.ayakta kalacan oralarda.

neyse canım hadi ben kaçtım
patronlar gelmeden ufak tefek şlerimi halledim de
onlar gelince belgeleri imzalatıp çıkıcam.

aman aman bir dokun bin ah işit derler ya aynen öyle oldu.
sana kolay gelsin canım.karakola gidecek başkası yokmu,sen koşturuyosun.ayakta kalacan oralarda.

şirket arabasıyla şöför götürüyo beni
bana gazı veriyolar şekerim napiim
başkasına güvenmiyoruz anca sen halledersin diyolar
halbuki hikaye öfffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…