Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iism cok dusunuoruz cnm ama hep degısıo yaaa kız olursa didar dusundum ama ne bılm yagmurda olabılır
erkek olursada ruyamda ahmet faruk oldugunu gordum bn ahmet yagız ıstıorum esımle yada ahmet bugra cnm

ısımler guzel kuşım..ama ben ahmet bugra yada ahmet yagızı begendım...
kıs ızmındede yagmur gusel... yanı gusel ısımler kuşum..opuyorumnanaktan

evet cnm bızımde ılk tercıgımz ahmet yagızdı ama ruyamda ahmet faruk gorunce bısımı varkı acep dedık snrada ahmet bugraya takıldık öle işte cnm
kız ismindede didar hosuma gıttı degısık ılk tercıhımzdı yagmurdu yıne cok degısıcek kesın cnm saol fıkrın ıcın

Nasılsınız bakayım geÇmıŞı oku oku bıtıremedım yıne dÜn gırdım net donmuŞtu yazdıklarınızı gÖrmedım Şımdı okuyabıldım anca yoksam ben sıze ses vermeden kaÇarmıyım

DELÜ KARILAR BU NE PıPı MUHABBETıDıR BÖYLE KIZ ÖZNUR BENıM OĞLANIN ZOMLANMIŞ PıPı DEĞıL GERÇEK BOYUTU ÖYLE :roflol: :roflol: TEYZESı SENıNKıNDEN TABıKı BÜYÜK OLUCAK ARADA AYLAR VAR

Sevalcım bence sen kızını benım oĞlana verırsın hepsını gerıde bırakır eeee hem yıĞıdın malı ortada olurmuŞ ben gÖsterdım oĞlumun malını dıĞerlerıde koysunda Öyle kararını ver

Aayyyy kızlar ben azıcık acıktım bıŞeyler atıŞtırayım gelırım sonra mıdem kazınıyo

hg kudretım ya özlemısız seı naıslsınn bakalım yavrum hepnız koyun pipilerınızı eger benmde kızım olursa bu persembe ogrencez bakalımmm hangınızknı begenırsek onu alıcaz :roflol:

hg kudretım ya özlemısız seı naıslsınn bakalım yavrum hepnız koyun pipilerınızı eger benmde kızım olursa bu persembe ogrencez bakalımmm hangınızknı begenırsek onu alıcaz :roflol:

seninde erkek olursa artık oğlanlara nerden kız bulacaksınız. Başka topiklere kayarsınız artık. Bu sene erkek yılı heralde bu ne bolluk böyle...

selammm kzılarrrr nasılsınızz ya ben çok yoğunummm çalış çalış bitmiyor işlerrr offf offf arada bakıyom ama kaynatmışsınız heeee kaynak hatunlar sizi

ya kızlar banada herkes erkek diyor eşimde rüyasında görmüşş annem bile sabah telde konuşurken doğun sonrasını konuşuyorduk erkek bebek zaten fazla örtmene gerek yok falan dedi nan içinemi doğdu kadınn dedimm ne bilim ağzımdan çıktı diyoo

dilekcim sayfanın yukarısında kadınlar kulubu-kadın-kadınca>ortaya karışık...... böyle yazıp gidiyo ya hani nerde olduğunu gösteriyo,onun üstüne geliyorum sağ tıklayıp yeni sayfada aç diyorum.yeni bir sayfada forum bölümü açılıyo.oradan istediğim topike gidiyorum.

çidoş herkes erkek diyosa erkek olur.bana da dediler ve oldu.ben hatta rüyamda da görmüştüm.
doktor ultrasonda pipisini gösteriyodu erkek diyodu.aynısını yaşadım gerçekte de.

Hayırlısı olsun canım.. Ne zaman öğreneceksin sen... Bu topik erkek doldu yaa bir kız yapayımdaa oğlanların gözü gönlü açılsınnn kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…