Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
papatyanil resimlerinizi gördüm.çok güzel bir organizasyon yapmışsınız.
daha fazla katılımlarla devamı gelir inşallah.

iyiyim sevalcim sen nasılsın.
benim bu sabah dişlerimi fırçalarken dişetim kanadı.o kanayan yer şimdi birazcık acıyo.
sizde de oluyomu.

bnde iim cnm dıslerımı fırcalayınca bnmde kanıo cnm dıs etlerım norml hamılelıkte dısler zarar gorurmus

ana kucağı dediğin şu hani küçük sallanan yatak gibi olan şey mi.pusete benzeyen.

kardeşimin mama sandalyesi var ama çok fonksiyonlu.bebek yeni doğduğunda yatak olarak kullandılar.sallanıyo,tekerlekleri var istediğin yere gidiyor.yükseklik ayarı da var.şimdi bebek artık ona sığmıyor mama sandalyesi şeklini alıyor öyle kullanıyorlar.ben de ondan alıp ilk 3 ay falan yatak odamda yanımda onda yatırırım.ayrıca bir de oto koltuğu almamız lazım,onların aynı zamanda ana kucağı gibi elde tutulup taşınanı da var mı acaba.

anladım cnm ama gece cocuk rahat edermıkı onda uyurken ben cok kararsızım ama yemek falan yaparken yanımızda olur mutfakta yanımıza koyarız dıe dusunuorum

zaten ilk 3 ay hiç kımıldamadan yatıyo,dönmüyoki hiç.oyüzden bunda yatabilir.yanına almak kolay olur.
benim odam küçük olduğu için onunla rahatlıkla yanımda yatırabilirim.

park yatağı yatak odama koyamam sığmaz çünkü.eğer senin sığıyorsa direk alıp koyabilirisin.
ben bebeğimi ilk 3 ay odamda yatıracağım oyüzden böyle bir çözüm düşündüm.

bnde park beşik alıcm ama kullanıcm onu hemen bı daha baska bişi almaya gerek yok ki bosuna masraf bana gore ama senın tercıhın tabıkı

bnmde zar zor sıgdırıcm cok öle abes durmıcak o yuzden ytk odama koyucm bn tabıkı yanımızda kalıcak ılk aylarda gercı bnm baska odam musaıt olmadıgı için bu evden cıkma ıhtımlmz var bebegım dogsunda o zmn belkı ayırırımm suan mumkun degıl

o zmn dogru cnm haklısın yapıcak bişi yok
bu arada yarın randevu aldım sabah 9bucuga ay cok heyecanlıyım ya oznur ogrenıcem bebegımın cınsıyetınıı inşş

aynen canımm esımle ıdda gırdık bugun ben kız dedım o erkek dedı erkek ıstıoz ıkımıde ama rabıkı hıc farketmez bakalım ne cıkıcak :)

biz de kız istiyoduk canım.ama oğluşumuz geliyo süpriz yaptı bize.
allahtan hayırlısı.hayırlı evlatlar olsun.

aynen kız erkek olması hıcmı hıc önemlı degıl saglıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…