Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr geçen akşamm komşunu torunu oldu onu görmeğe gitttik amanınnn 30 günlükmüşş ne kadar küçük tüü yaa tabi daha kapıda elime verdiler al alış diyeee imdatttttttttt oldum tutulmuyoo bile minnacıkk tı bide dediler büyümüş te 2 tulumu olmuyormuşş bide kıpırdak tı kız bebek duru adı kız cadı bi dur diyom bi uzatıyoo ayakaları bir toplanıyoo yusyuvarlak oluyoo ayy ter bastı alın dedim kafa oraya buraya düşüyo şaşırdım neresini tutayımm ne yapıcaz biz yaaa ama bian içim koptuu Allahım dedim benimde böyle minik bebeğim mi olucak kıslar aynı oyuncak kadarr bol bol evcilik oynıycazz

içinde pembe bluz olan dimi.
ceket gibi bişey.güzlmiş ben beğendim şekerim,olabilir üstünde görelim bir de.

bak cıgdemm gelmıyım orya koparırımmm kafnı :roflol:
dılekcım saka yaptım kusum evet terazı olck hıcte sevmedgm bı burcturr

evet kuşum aynen mınancık olcaklar ama aydan aya 1 kılo alcaklar en az....
hemenceceık buyuycekler...korkma...kendı bebegen olunca oyle bı tutarsınkı tek parmagında çevırırsın basketcıler gibi:icecream:

bak cıgdemm gelmıyım orya koparırımmm kafnı :roflol:
dılekcım saka yaptım kusum evet terazı olck hıcte sevmedgm bı burcturr

takılıyom kıs sevalimm latife olsun işteee kıs benimkide terazii olcak dengesiz diyorlar ama bilmiyom hiç terazi tanımıyom manavdakinden başkaa naniknanik

yok oznurum yanlıs bakmısın ıcınde bişi yok goukmuo yanı ıcındekı sıyah beyaz böle ay cok gusel bişi senın baktıgın fırfırlı bişimi onun yanındakı hemen

bilgeyi de çıkarıcam burdan hiç pembe kalmayacak heeee.
haremimize hoşgeldiniz yazarız birde.

cıgdem kopartıın benı ya terazı manavdakınden baska tanımıom dedın ya :roflol:

evet kuşum aynen mınancık olcaklar ama aydan aya 1 kılo alcaklar en az....
hemenceceık buyuycekler...korkma...kendı bebegen olunca oyle bı tutarsınkı tek parmagında çevırırsın basketcıler gibi:icecream:

ay dilekçim bilmiyom valla dediler e kendi bebeğine nasıl bakıcan dedim o benim bu emanet tabi kasıldımm valla abimlerin bebişleri bizde büyüdü biri 5 biri 4 yaşında onları nasıl tutmuşum hiç hatırlamıyomm tutmak değilde altını nasıl değişcezz anam bacakları çırpıcıktı tutsan kırılcak gibii

ay evet ya hıc kız yok cıgdosunkı belkı kız olur topicigimizn gulu olur :)

bilgeyi de çıkarıcam burdan hiç pembe kalmayacak heeee.
haremimize hoşgeldiniz yazarız birde.

kızz ıkı tane efe olmus topıkte..bende şaka yapıyonus sandımıdı gıss...

yanlış saymışım seval şimdi buldum.ponponluyu diyosun sen eteklerinde ponponlar var.
beğendim şeker ama bu kışlık sanki.

evet oznurcumm boynunda bı bag gıbı bişi varr hatta kolunda sıyah bılezık var :)

:roflol::roflol::roflol::roflol:
koptum vallahı...
çok biliyor o kadunlar...
sen degıstırırsın altını korkma..çok keyıflı bır iş..:1ninca:

ay evet ya hıc kız yok cıgdosunkı belkı kız olur topicigimizn gulu olur :)

bende meraklanmaya başladım artık öğreniyimde ona göre bişeyler planlıycam kısmetse işte odaya duvar kağıdı falan düşünüyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…