kızlarr geçen akşamm komşunu torunu oldu onu görmeğe gitttik amanınnn 30 günlükmüşş ne kadar küçük tüü yaa tabi daha kapıda elime verdiler al alış diyeee imdatttttttttt oldum tutulmuyoo bile minnacıkk tı bide dediler büyümüş te 2 tulumu olmuyormuşş bide kıpırdak tı kız bebek duru adı kız cadı bi dur diyom bi uzatıyoo ayakaları bir toplanıyoo yusyuvarlak oluyoo ayy ter bastı alın dedim kafa oraya buraya düşüyo şaşırdım neresini tutayımm ne yapıcaz biz yaaa ama bian içim koptuu Allahım dedim benimde böyle minik bebeğim mi olucak kıslar aynı oyuncak kadarr bol bol evcilik oynıycazz
bak cıgdemm gelmıyım orya koparırımmm kafnı :roflol:
dılekcım saka yaptım kusum evet terazı olck hıcte sevmedgm bı burcturr
evet kuşum aynen mınancık olcaklar ama aydan aya 1 kılo alcaklar en az....
hemenceceık buyuycekler...korkma...kendı bebegen olunca oyle bı tutarsınkı tek parmagında çevırırsın basketcıler gibi:icecream:
bilgeyi de çıkarıcam burdan hiç pembe kalmayacak heeee.
haremimize hoşgeldiniz yazarız birde.
cıgdem kopartıın benı ya terazı manavdakınden baska tanımıom dedın ya :roflol:
ay dilekçim bilmiyom valla dediler e kendi bebeğine nasıl bakıcan dedim o benim bu emanet tabi kasıldımm valla abimlerin bebişleri bizde büyüdü biri 5 biri 4 yaşında onları nasıl tutmuşum hiç hatırlamıyomm tutmak değilde altını nasıl değişcezz anam bacakları çırpıcıktı tutsan kırılcak gibii
ay evet ya hıc kız yok cıgdosunkı belkı kız olur topicigimizn gulu olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?