Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sılındı..

Son düzenleme:
oğluşun kocaman adam olmuş dilekcim.beraber geziyonuz ne güzel.
neresi burası böyle çok güzel bi yer ya.emir de çok eğlenmiştir minik buzağılarla.

evet cok gusel bı yere benzıoo buzagıların goze baksana parmaga nasıl bakıo :d

oyy cok güzelll cok tatlıı ya emır mşallah bayıldım resmee

dılek ya maşallah emır cok tatlııı yaaa allahım nazarlardan saklasınnn
kuşum allah hepsını korusun..hep çocuklara bebeklere saglık versın canım...sızınkılerın de fotolarını gorcez...ınşallahh..
en son koydugum buzagı daha yenı dogmusss..

oğluşun kocaman adam olmuş dilekcim.beraber geziyonuz ne güzel.
neresi burası böyle çok güzel bi yer ya.emir de çok eğlenmiştir minik buzağılarla.
çok gesıyos..ama babamızın calıstıgı yere ılk gıttık daha...

evet cok gusel bı yere benzıoo buzagıların goze baksana parmaga nasıl bakıo :d
kuşum benım kocış veterıne hekım..burda çalısıyor...
tasındık ya buraya kocış iş bulduydu hanı...bıga dada çıftlıkteydı..şimcıkte çıftlık veterınerı..

sevalcım buzagıların gozleri kocaman oldu parmak görünce salyaları aktı vallah..
annelerının memelerı sandılar herhal..

sıldım yıne çok yer kaplıyoor yoksamm

Son düzenleme:
bır tanede oglumla benım fotom gelıyor
ama sılcem kıslar çogunu...çunku sayfaların geç açılmasına neden oluyor resımler...kadınlar kulubu arıza bılem verebılıyor...

anladım dılekcımmm ne gusel hayvanlarla iç içe ben cok severım hayvanları
bu son gonderdıgının adı demetmi :roflol:

ıste sıldım..

Son düzenleme:
anladım dılekcımmm ne gusel hayvanlarla iç içe ben cok severım hayvanları
bu son gonderdıgının adı demetmi :roflol:

evet kuşum ya hepsının bır adı var..annelerınınde adları var...
oraya gıdınce kulaklarındakı kupelerı okudum hep..eşimede dedım kiii "kadınlar kulubunde herkes ısım arıyor..buraya gelseler 1000 tane ısım var...ama hepsı dişi ..""
erkek ısmı yok...erkek buzagıları buyuyunce satıyorlar...

nen dılekkk bu senmısın aboo ben senıı bu kadar genc beklemıodum acıkcası yavrum maşallah cokta guselsın yaa :1shok:

nen dılekkk bu senmısın aboo ben senıı bu kadar genc beklemıodum acıkcası yavrum maşallah cokta guselsın yaa :1shok:

benım kuşum ama gunes karsıdan vurmus..sıvılceler gorunmuyor..yasım 33 ama halen sıvılcem cıkıyor kuşum...ergenım ben halen...akannehir
kendıme bakıyorum bıraz kuşum ya..bızım sulale kendıne bakmayı sever...bırde baba tarafımda kımse yasını gostermez kuşum...ırsı bırazda..hihoyyyt
ama yınede yaş gıdıyor..yaşlancaz napalım..saglıklı olalımda yaşlılıgımızı nenelıgımızı görelım demii..opuyorumnanaktan

evet cnm aynen ölee ama maşşallah valla bu kadar beklemıodum senıı gencecıksın daha

savunuuuuuuuuuunnnnnnnnn
oğluşumla biz geldiiiiiiiiiikkkkk

len çenesi düşük karılar 2 saattir geçmişi bitirip gelemedim

evet cnm aynen ölee ama maşşallah valla bu kadar beklemıodum senıı gencecıksın daha

gercekten mı...33 yasındayım dıye mı ..aşkolsun kıı 33 olamam mı yanı..üüüühüühüühhü..
yaşımı gostersem nolcak kuzum ya..bende ınsanım...benımde canım var...lüüülllüüülllüüüülaelaelaelaelae

dilekcim maşallah oğlunda sende birbirinizden güzel ve tatlı çıkmışsınız

ay çok yorludum kıslar bugün yaaaaaaa
angarya ne kadar iş varsa yılktılar üstüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…