olmazmı...çok sevrım ben kuzuyu...kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktandileeek günaydın.
yeğenin hayurlu olsun canum.ne tatlı olur yeğen.
ooo alışverıs yapılmıs...tam zamanı al birşeyler ozitommm...günaydın çidoş.
bugün midem bulanıyo yaaaa.pek iyi hissetmiyorum.sen nasılsın.
bu arada haftasonu bi alışveriş yapmışım sormayın.aldıklarımı saysam ayıp olur mu.
2 elbise,1 kot pantolan,1 pijama takımı,1 babet ayakkabı,
oğluşuma zıbın takımı ve badiler (güya daha almayacaktım ama görünce dayanamadım :))
kendime büyük beden bir sütyen,1 kolye.e yeter dimi,resmen çığırımdan çıktım ya.
acısını çıkarttım hamile oldum olalı bi giyim bulup alamadıydım.
bende isteremben aşşadan bi çay alim
sanada getirem mi öznurcum
bencede bır gece özel bır yerde yemek...yaaa eşimin doğumgününe çok az kaldı ne alabilirim bana yardımcı olabilir misiniz.
yemek gusel olur..hedıyenıde orada verırsın...ay o doğumgünü derdi bende de var ya
1 ay kaldı ne yapsam bilmiyom
çok super...bak çok kullanıslı bu..almak lazım....bebekler kucak ıstemez buna oturunca..
ay bu pek güsellllll
evetttttYemeĞe gÖtÜrmek yeter mİ.
ben 12 ekım 2003ooo hepimiz eylüllüyüz.
günaydın çidoş.
bugün midem bulanıyo yaaaa.pek iyi hissetmiyorum.sen nasılsın.
bu arada haftasonu bi alışveriş yapmışım sormayın.aldıklarımı saysam ayıp olur mu.
2 elbise,1 kot pantolan,1 pijama takımı,1 babet ayakkabı,
oğluşuma zıbın takımı ve badiler (güya daha almayacaktım ama görünce dayanamadım :))
kendime büyük beden bir sütyen,1 kolye.e yeter dimi,resmen çığırımdan çıktım ya.
acısını çıkarttım hamile oldum olalı bi giyim bulup alamadıydım.
YemeĞe gÖtÜrmek yeter mİ.
kız sen niye 2 yıl nişanlı kaldın.
çidoş kadir has alışveriş merkezine gittim.wenice de 23 nisana kadar %50 indirim var.
zıbın takımı aldım.sen de al ordan.unisex alırsın :)
zaten ben bitane mavili bişi beğendim oğluşuma adam o kız için dedi,çok farketmiyo yani
ikisine de olr demekki :)
kıs çiğdem aşk olsun ben geldim diye mi kaçtınnn(((
yemeğe dışarı götürme sendeee
o gün için izin al işten
eşin bilmesin ama
evde döktür yemekleri
yak mumlarını süslen püslen yap makyajını
sana evi kapattım hayatım dersin
ev alalım diyee aldıkta şükürr sonra annem gözünden ameliyat oldu azda öyle bekledik iş sonra evlendik
kadir has nire kısss aaa burda oliwumda da bir sürü bebek mağazası var dur ben onlara da bekemmm ben cumartesi pazarından almıştım 1-2 iç zıbın fakan penyeleri çok güsell
anam kaçarmıyım hiççç burdayımm şekeci arkadaşımm:icecream:
nurtiş ctsiye geliyo zaten doğumgünü.izin almama gerek yok ama kocişte evde olacak aynı gün.süpriz yemek hazırlayamam yani.
kız çiğdem sen nasıl istanbulda yaşıyon len.bahçelievlerde yokmu e-5 üstünde.
heeee yemekten sonrada anlarsınnn işteeee gel sana pul koleksiyonumu gösteriyim deee :sm_cool:
nurtiş ctsiye geliyo zaten doğumgünü.izin almama gerek yok ama kocişte evde olacak aynı gün.süpriz yemek hazırlayamam yani.
kız çiğdem sen nasıl istanbulda yaşıyon len.bahçelievlerde yokmu e-5 üstünde.
bana da bunu patronum demişti kıs biliyon mu
bana eşim her evlilik yıldönümümüzde kocaman bi çiçek gönderiri işyerime
ilk işe girdiğim sene patronum şaşırmıştı çiçeği görünce bende evlilik yıldönümümüz demiştim. oda bana istersen erken çık bugünde eşine yemek hazırla süpriz yap demişti :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?